Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl İslam dinine karşı tavırları öyle saygısız ve öyle ön yargılılar ki ; E. AYDIN'IN GÖZÜ O KADAR DİN DÜŞMANLIĞI İLE KÖR OLMUŞ Kİ" YERYÜZÜNÜ SİZE DÖŞEK KILDIK..." ( YANİ SİZİN EMRİNİZE AMADE KILDIK ) AYETİNİ " BAKIN DÖŞEK DÜZ YERE KURULUR , KUR'AN 'DA YERİN DÜZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR (!) " DİYE YORUMLAYABİLMEKTEDİR ATEİSTLER MÜSLÜMAN ALİMLERİN YAZDIĞI KİTAPLARDAN ALINTILAR YAPARAK İSLAM'A SALDIRMAYA ÇALIŞIRKEN , OBJEKTİF OLDUKLARINI İDDİA EDEN ATEİSTLER, AYNI KİTAPLARDA VAR OLAN ,BAŞKA YERLERDEKİ İDDİALARINA CEVAPLARI İSE GÖRMEMEZLİKTEN GELİP , KİTAPLARINA AKTARMAMAKTADIRLAR...! Peki neden cevapları görmemezlikten geliyorlar??? Yoksa gerçeklerden mi korkuyorlar???? ARKADAŞLAR ATEİST YA HER SEFERİNDE ALLAH (CC) ADI GEÇİNCE " Allah'ın-varsa eğer- ve onun peygamberi olduğunu iddia eden Hz.Hz.Muhammed'in..." DİYE YAZARAK SEVİYESİZ VE EDEPSİZLİKLERİNİ İFŞA EDEBİLMEKTEDİRLER - HADİ BİR KERE YAZDIN ,...AMA AYNI SAYFADA DEFALARCA DURMADAN BU TÜR TEKRARLAMALAR , İÇLERİNDE İSLAM'A KARŞI VAR OLAN NEFRET VE HOŞGÖRÜSÜZLÜĞÜN DIŞA YANSIMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY İFADE ETMEMEKTEDİR! Arkadaşlar lütfen olaylara biraz daha objektif ve ön yargısız yaklaşın....
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl İslam dinine karşı tavırları öyle saygısız ve öyle ön yargılılar ki ; E. AYDIN'IN GÖZÜ O KADAR DİN DÜŞMANLIĞI İLE KÖR OLMUŞ Kİ" YERYÜZÜNÜ SİZE DÖŞEK KILDIK..." ( YANİ SİZİN EMRİNİZE AMADE KILDIK ) AYETİNİ " BAKIN DÖŞEK DÜZ YERE KURULUR , KUR'AN 'DA YERİN DÜZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR (!) " DİYE YORUMLAYABİLMEKTEDİR ATEİSTLER MÜSLÜMAN ALİMLERİN YAZDIĞI KİTAPLARDAN ALINTILAR YAPARAK İSLAM'A SALDIRMAYA ÇALIŞIRKEN , OBJEKTİF OLDUKLARINI İDDİA EDEN ATEİSTLER, AYNI KİTAPLARDA VAR OLAN ,BAŞKA YERLERDEKİ İDDİALARINA CEVAPLARI İSE GÖRMEMEZLİKTEN GELİP , KİTAPLARINA AKTARMAMAKTADIRLAR...! Peki neden cevapları görmemezlikten geliyorlar??? Yoksa gerçeklerden mi korkuyorlar???? ARKADAŞLAR ATEİST YA HER SEFERİNDE ALLAH (CC) ADI GEÇİNCE " Allah'ın-varsa eğer- ve onun peygamberi olduğunu iddia eden Hz.Hz.Muhammed'in..." DİYE YAZARAK SEVİYESİZ VE EDEPSİZLİKLERİNİ İFŞA EDEBİLMEKTEDİRLER - HADİ BİR KERE YAZDIN ,...AMA AYNI SAYFADA DEFALARCA DURMADAN BU TÜR TEKRARLAMALAR , İÇLERİNDE İSLAM'A KARŞI VAR OLAN NEFRET VE HOŞGÖRÜSÜZLÜĞÜN DIŞA YANSIMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY İFADE ETMEMEKTEDİR! Arkadaşlar lütfen olaylara biraz daha objektif ve ön yargısız yaklaşın.... Adı üstünde kardeşim A-T-E-İ-S-T..... Allah'a ve Hz.Muhammed'in peygamber olduğuna ya da dünyadaki herhangi bir dine inanmıyoruz. Bunun belirtilmesine bile tahammülün yoksa burada ne işin var. Burası din konularının tartışıldığı bir forum. İnançlısı da var inançsızı da. Karşıt fikirlere karşı tahammülü olmayanların tartışma etiğine uymaları da beklenemez. Bu forumda edepsizlik ve seviyesizlik senin kriterlerine göre belirlenmiyor. Bir daha bu kelimeleri kullanacağın zaman tekrar düşün....
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Birşeye inanmamak kişilere saygısızlık yapma hakkı vermez.... Taammülü olmayan sizlersiniz...Bu ne şiddet bu ne celal
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Birşeye inanmamak kişilere saygısızlık yapma hakkı vermez.... Taammülü olmayan sizlersiniz...Bu ne şiddet bu ne celal Kim kime saygısızlık yapmış kardeşim. Senin inançlarına inanmıyorum, aksini düşünüyorum diye saygısızlık mı yapmış oluyorum. Biraz medeni ol.
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Yazar ben bu sözü inanaıp inanmamanla alakalı olarak söylemedim bunu iyi bil... İsteyen istediğine inanır...Bu beni ilgilendirmez... Ben o sözü tarzına karşılık yazdım...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl ben bu sözü inanaıp inanmamanla alakalı olarak söylemedim bunu iyi bil... İsteyen istediğine inanır...Bu beni ilgilendirmez... Ben o sözü tarzına karşılık yazdım... Öncelikle söyleyeyim ,benim saldırmacı, kişileri hedef alan bir tarzımı göremezsin. Sen foruma daha yeni gelmişsin, bütün ateistleri para, şehvet düşkünü, adi insanlar olarak göstermeye kalkıyorsun. Tarzında yanlışı olan biri varsa o da sensin.
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Ben böylelerine fazlaca rastladım... Ama sen ben böyle değilim ve böyle olmayanları var diyorsan o seni bağlar.... Kendini yazdıklarımla bağdaştırmayan varsa ne mutlu..... Üstüne alınan alınsın derim...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Ben böylelerine fazlaca rastladım... Ama sen ben böyle değilim ve böyle olmayanları var diyorsan o seni bağlar.... Kendini yazdıklarımla bağdaştırmayan varsa ne mutlu..... Üstüne alınan alınsın derim... O senin rastladıkların her kesimde vardır. Bunun dinle alakası yoktur. Din bir çok şeyi emir ve yasak eder. Yasakladıklarının çoğu da insan nefsi ile ilgilidir. Din emretsin ya da emretmesin insan nefsine eğilimlidir. Siz demiyor musunuz "günahsız insan olmaz" diye. O zaman sırf belli bir kesime genelleme yaparak saygısız ithamlarda bulunmayın.
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Arkadaşımın dediğini orantıya vurursanız, ezici bir çoğunlukla ateistler önde gelecektir... Saygılar...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 19 yıl Arkadaşımın dediğini orantıya vurursanız, ezici bir çoğunlukla ateistler önde gelecektir... Saygılar... Kralx görüyorum ki makul, seviyeli kişiliğinden ödün vermeye başlamışsın. Sırf kendi inandığın değerlere inanmıyorlar diye belli bir kesime, (üstelik öyle olmadığını bildiğin halde) saygısızca ithamlarda bulunuyorsun. Buna açıkça sataşmak (başka türlü ifade etmek istemiyorum) denir . Bakıyorum da bu forumda benim dışımda pek ateist kalmamış. Karşınızdakini sataşarak, tahrik ederek forum kurallarını ihlal etmeye, forumdan uzaklaştırmaya zorluyorsunuz. Artık bunun sizin bir yönteminiz olduğunu açıkça görüyorum. Bu konuda kendimi ya da diğer ateistleri savunmayı gereksiz ve bir insan olarak utanç verici buluyorum. Bu utanç size aittir. Elinizde istatistiksel veriler varsa, buyrun bekliyorum. Aksi takdirde bu adice itiraflara verecek cevabım yoktur. Konu benim için kapanmıştır.
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 19 yıl Lavelin yaptığı unutulmadı.. Ayrıca yazılan konulara bağımsız kalarak, hemen hemen her yazınızın başına siz bilmiyorsunuz, siz bilimsel değilsiniz, siz anlamıyorsunuz.. vs..vs.. diyerek, konuyu soğutan ve kaçamak bir taktik kullanan ben değildim... Saygılar..
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Lavelin yaptığı unutulmadı.. Ayrıca yazılan konulara bağımsız kalarak, hemen hemen her yazınızın başına siz bilmiyorsunuz, siz bilimsel değilsiniz, siz anlamıyorsunuz.. vs..vs.. diyerek, konuyu soğutan ve kaçamak bir taktik kullanan ben değildim... Saygılar.. "Siz bilmiyorsunuz" ifadesini(aslında tam olarak böyle bir ifade kullandığımı zannetmiyorum) gerçeklerle çeliştiği bariz olmadıkça ve bu gerçeği göstermedikçe kullanmam. (Ayrıca bu kişisel bir hakaret değildir) "Siz bilimsel değilsiniz" ifadesini (İfadelerimin çoğu islamiyetteki öğretilerle ilgilidir) bilimsel gerçeklerle çelişmediği sürece ve elimde bu bilimsel verilerin kaynakları olmadığı sürece kullanmam (Bu kişisel bir hakaret değildir) "Siz anlamıyorsunuz" ifadesi, kendi görüşlerini aktaranın kendisinin anlaşılmadığını anlatmak için kullanılan bir ifadedir. (Kişisel bir hakaret değildir) Dolayısıyla bu ifadelerimle "konuyu soğuttuğum" ve "kaçamak cevaplar verdiğim" iddialarınız gerçeği yansıtmamaktadır ve iyi niyet sınırlarının dışındadır. Özür dilemeyi bile bilmiyorsunuz... Not: Bir önceki iletimde "adice iftiralara" ibaresi yazım hatası olarak "adice itiraflara" şeklinde çıkmıştır. Düzeltir özür dilerim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Acaba yazdığın bütün iletilerinde böylemisin.. Profiline gidip, gönderdiğin bütün iletilerin, özellikle ilk mısralarını okurmusun.. Ama genede bir erdemlilik gösterip not düşmüşsün ve özür dilemizsin.. Keşke her an, en iyi an olsa.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Acaba yazdığın bütün iletilerinde böylemisin.. Profiline gidip, gönderdiğin bütün iletilerin, özellikle ilk mısralarını okurmusun.. Ama genede bir erdemlilik gösterip not düşmüşsün ve özür dilemizsin.. Keşke her an, en iyi an olsa.. Saygılar.. Kralx, lütfen elindeki istatiksel verileri açıklar mısın? (Olmadığına eminim) Eğer veri yoksa lütfen bir daha böyle mesnetsiz iletiler yazmayın.
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Senin hakkında tutulan istatistik kendi özel sayfandadır.. İletilerini görmek isteyen arkadaşlar, oradan bakabilirler.. Yamyam, heralde biliyorsundur geçmiş iletilere nasıl bakılır.. Geriye dönük bütün iletilerin saklanıyor.. Şimdi hepsini buraya kopyalıyımmı.. Hemen hemen bütün iletilerini kastetim.. Merak edenler, yaymyamın özeline giderek profil seçeneklerinden, "bu üyenin gönderdiği bütün iletileri bul" butonuna tıklayıp inceleyebilirler.. Kaç iletisi bilgilendirici yada konuyla alakalı, kaçı direk insanı hedef alıyor...?? Saygılar..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Senin hakkında tutulan istatistik kendi özel sayfandadır.. İletilerini görmek isteyen arkadaşlar, oradan bakabilirler.. Yamyam, heralde biliyorsundur geçmiş iletilere nasıl bakılır.. Geriye dönük bütün iletilerin saklanıyor.. Şimdi hepsini buraya kopyalıyımmı.. Hemen hemen bütün iletilerini kastetim.. Merak edenler, yaymyamın özeline giderek profil seçeneklerinden, "bu üyenin gönderdiği bütün iletileri bul" butonuna tıklayıp inceleyebilirler.. Kaç iletisi bilgilendirici yada konuyla alakalı, kaçı direk insanı hedef alıyor...?? Saygılar.. Hepsine gerek yok gerekli gördüğün yerleri kopyala yeter. Bu arada istediğim istatistik "Arkadaşımın dediğini orantıya vurursanız, ezici bir çoğunlukla ateistler önde gelecektir..." ifadendeki ***** itham içindi.
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Hepsine gerek yok gerekli gördüğün yerleri kopyala yeter. Bu arada istediğim istatistik "Arkadaşımın dediğini orantıya vurursanız, ezici bir çoğunlukla ateistler önde gelecektir..." ifadendeki ****** itham içindi. İşte yavaş yavaş bir maske daha düşmekte ... Küfürler ne zaman gelicek bakalım .
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl sayın erdoğan sen savunduğun adamların yaptıklarını neden yazmıyorsun onların hakaretlerinin yanında armanın yaptıkları hiç kalır kaldıki adam güzel güzel uyarmış lütfen gruplaşmayı bırakında adam gibi tartışalım buişi siz başlattınız siz bitirin lütfen
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl Mesnetsiz iddiaları için verilebilecek en saygılı tepkiyi verdim. Hala bir savunma yapmak yerine karşılarındakini tahrik etmeye çalışıyorlar. Oyuna gelmem haberiniz olsun....
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl Kavganın olduğu yerde, kin vardır, nefret vardır.. Kavga ettiğiniz insan en doğruyu söylese bile size küfredermiş gibi olur.. Bu açıdan, bu tip bir tartışma tarzı bizler için çok büyük bir kayıptır.. Bundan böyle şahsıma yapılan hiçbir hakarete, aynı mahiyette cevap yazmıyacağım.. Yalnız ateist arkadaşlaredan da şunu rica ediyorum, lütfen ulvi değerlerimize hakaret etmeyin.., bizlerde sizin savunduklarınıza hakaret etmeyelim... Saygılar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.