Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl benim sizofren oldugum anlardan biri olacak yine, hangi takimi tutsam aceba die gidip geldigim, ilk yarida birini diger yarida öteki takimi tutarim die tasarladigim.... ama yine en sonunda Türkiye nin kazanmasi icin can attigim bir karsilasma olacak... Bu maci canli cani izlemek de ne zevkdir ama.... Alman ZDF Kanali Istanbul dan canli yayin yapacakmis mactan sonra , Sultan Ahmet deki camii nin adi cinili camii mi bilmiorum, ama orada studyo kuracaklarmis... ve Christoph Daum da orada olacakmis, meraklisina duyurulur...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Bak sen benim bebişime ... Demek bir almanyayı bir türkiyeyi tutacaksın öylemii.... Valla bak kafamı kızdırma benim giderim o maça birde koca pankart açarım '' Türk doğdun Türk yaşadın Türk öleceksin '' diye ama yok yok benm sana açacağım yegane pankart şu olurdu^'' Çabuk gel aşkım bekletme''
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl valla sanırım bizim tüm dikkatimiz o gün Kopenhag'da olacak, Yunanlılar zoru başarır mı acaba diye tırnaklarımızı yiyeceğiz... biz bu hallere düşecek takım değildik ama...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.