Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl tom,çelik bilek,zagor, hepsi bir yerde kavga etse hangisi kazanır...........tartışılacak birşey
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 19 yıl tom,çelik bilek,zagor, hepsi bir yerde kavga etse hangisi kazanır...........tartışılacak birşey aralarında kavga etmeleri için bir sebep olamaz.çünkü hepsi doğruluk adına kavga kavga ettiğinden aralarında yamuk yapacak kahraman yoktur. ama hepsi BİR YERDE derken BİRİLERİNE KARŞI DİYORSAN o zaman hepsi kazanır derim.
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 19 yıl tom,çelik bilek,zagor, hepsi bir yerde kavga etse hangisi kazanır...........tartışılacak birşey Senin sorularına cevap verme taraftarı değilim aslında ama benimle fazla uğraşmışsın yine; tom,çelik bilek,zagor, hepsi bir yerde kavga etse hangisi kazanır...........tartışılacak birşey Yani hepsi kazanır..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 19 yıl tom,çelik bilek,zagor, hepsi bir yerde kavga etse hangisi kazanır...........tartışılacak birşey tom,çelik bilek,zagor kazanır.Hepsi dayağı yer. (hepsi grubu)
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 19 yıl Yazar biri kazanır..biraz daha...taurus sana zorla çözdüren yok dede dedik bağrımıza bastık
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar arkadaşlar soruya ilgisizlikten ve doğru cevabı bulamadığınız için cevabı veriyorum .tabiki de tom kazanır...neden diye sorarsınız şimdi...tüfek icat oldu mertlik öldü..........
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl arkadaşlar soruya ilgisizlikten ve doğru cevabı bulamadığınız için cevabı veriyorum .tabiki de tom kazanır...neden diye sorarsınız şimdi...tüfek icat oldu mertlik öldü.......... Bu da yanlış cevap..Konu silahsa çelik blek'te ağızdan doldurmalı tüfek kullanıyordu.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Zagor'un da silahı vardı baltasından hariç.. Olmuyor Mülteci az daha uğraş..
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yanında her zaman taşıyan sadece tom var.................
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl buradaki hepsi kelimesi müzik grubunun adı ise oturup şarkı söylerler : biliyorum çok garip oldu ama. ilk okuduğumda böyle garip bir şey geldi aklıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.