Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ERKEKLERİN KATILMASI GEREKEN SEMİNERLER 1. Orta düzey renk bilgisi ve iki şey arasındaki farkı bulma, 2. Tuvelet kağıdını değiştirme denen fenomen, 3. Araba Kullanma Psikozuna Giriş a) İktidarım sollamama bağlı değildir (Grup terapi) b)Araba kullanırken bilinci yerinde tutabilme teknikleri c)Sağım-Solum (Work Shop) 4-Toplum içinde organ düzeltme sanatı (burun karıştırma ve geğirme -akupunktur tedavisi -ücretsiz) 5- Ayak kokusu giderme yöntemlerine giriş 6- Patavatsızlık yapmadan ve sex konuşmadan nasıl 1 saat geçirebilirim (örneklerle) 7- Pamela Lee Anderson hayranlığında geç kalmadan.... (Belirtiler ve davranış bozuklukları ) 8- Cinsellik içermeyen fıkralar nasıl anlatılır 9- Psikolojiye Giriş: Bencilliğin Doruklarında Yalnız Başına.... 10- Evlilik ve Çocuk üzerine ortaklık a)Bu Çocuk ikimizin, b)Bu ev ikimizin, c)Bu giderler ikimizin, 11- "Annem de bir kadın..." Tutarlı konuşma becerisi 12- Çamaşır ve bulaşık makinelerini kullanma (4 Hafta Teorik + 1 Hafta Uygulama) 13- Sifon çekme makinesini kullanma ve klozet makinesini kaldırma (Haftada 2 gün -ömür boyu- teori+uygulama) 14- Özel günleri not etme ve hatırlama teknikleri, ajanda kullanımına giriş 15- Hediye seçiminde danışman kullanma 16- Sözlerin derin manası üzerine örnekleme a) Hayır : Hayır Evet : Evet Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 heralde başka dünyadan bahsediyorsun Erkeklerin bunların hiç birine ihtiyacı yok Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 heralde başka dünyadan bahsediyorsun Erkeklerin bunların hiç birine ihtiyacı yok niyeki aslında almanız gereken kurslar bunlar Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ihtiyacı yok çünkü erkekler bunların hepsini sizden daha iyi beceriyor bi kere zaten bizim robinson crusoe muz var Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ha ha ha:):) Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 erkekler (en azından belli bir kısmı) her şeyi yapabilir ama yapması için bir sebebi olmalı meselaaaa meselaaa bir kadın amaaa buna deyecek bir kadın ne zamanki kadınlar yaratılan ikinci varlık olduklarını oda uyluk kemiğinden yani bir erkeğin parçası olduklarını onu tamamladıklarını ama onu kontrol eden mekanizmayı deyil bel kısmında omurgayı tamamladıklarını kabul eder ve dünyanın onların ihtiyaçlarını karşılamak için yaratılmadığını anlarlarsa ve bir erkeği onu tamamlayacak şekilde sever ve kendini sevdirirse bir erkeğe herşeyi yaptırabilir bu insan kanunlarına hatta doğa kanunlarına bile aykırı olsa BECERİKSİZ ERKEK YOKTUR ERKEĞE BUNU YAPTIRAMAYACAK YETENEKSİZ KADIN VARDIR Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ''ne zamanki kadınlar yaratılan ikinci varlık olduklarını'' bunu açıklarmısın ? Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 BÜTÜN KUTSAL KİTAPLAR KADININ ADEMİN UYLUK KEMİĞİNDEN ONDAN SONRA YARATILDIĞINI SÖYLER MANTIKLI DA YANİ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Uyluk değil Eğe kemiği.. Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 1-benim alıntı yaptığım cümleyle seninki çok farklı 2-kutsallığını korumuş tek bir kitap verdır dünya üzarinde onuda okudum ve asla kadının ikinci dereceden bir varlık olarak değerlendirmediğini gördüm 3-Kategori din değil tekrar bak başlığa Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 1 EĞE KEMİĞİ NERESİ 2 AMAÇ DİN TARTIŞMAK DEYİL SÖYLEDİĞİM CÜMLENİN KAYNAĞI SORULDU CEVAP VERDİM 3 KADINLA ERKEK ARASINDA DERECELENDİRME YAPMADIM İKİSİNİN BİR BÜTÜN OLUŞTURDUĞUNU VE KADININ BU BÜTÜNÜ TAMAMLAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ''ne zamanki kadınlar yaratılan ikinci varlık olduklarını'' bunu açıklarmısın ? 3 KADINLA ERKEK ARASINDA DERECELENDİRME YAPMADIM ikiside senin yazından alıntılar kendinle çelişiyosun farkındaysan Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 DERECELENDİRME YAPMADIM KADIN ''İKİNCİL BİR VARLIK'' DEMEDİM KADININ ''YARATILIŞ SIRASINDA İKİNCİ'' OLDUĞUNU SÖYLEDİM BU ONUN NİTELİĞİNDE BİR DEĞERSİZLİK YADA EKSİKLİK OLUŞTURMUYOR DERECELENDİRME YAPMADIM SIRALAMA YAPTIM Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 hımm ben yanlış anladım diyelim o zaman Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 KADINLAR ASLA YANLIŞ ANLAMAZ ERKEKLER ANLATAMAYI BAŞARABİLECEK KADAR EDEBİYAT BİLGİSİNE SAHİP DEYİLDİR SADECE YETERİNCE ŞİİR OKUMADIKLARI İÇİN BÖYLE OLDUKLARI TAHMİN EDİLİYOR Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 pardon bilgi nerden ? hayır ciddiyse merak ettimde Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 BİLGİ TECRÜBEYLE SAHİPTİR ELİNE BİR ŞİİR KİTABI ALIP HERHANGİ BİR ERKEĞE ÜSTÜSTE ÜÇ ŞİİR OKUYUP NE ANLATMAYA ÇALIŞTIKLIRINI SÖYLEMESİNİ İSTE ÇOĞU BİRİNCİ ŞİİRİ BİLE OKURKEN SIKILIP BIRAKIR ÇÜNKÜ GÜNLÜK HAYATTA DÜZ CÜMLE BİLE KURMAKTAN ACİZDİR BİR KISMI ŞİİRLERİ OKUR AMA NE ANLATMAYA ÇALIŞTIKLARINI DÜŞÜNMEZ BİLE ZATEN ANLAMAMIŞTIR DA BELLİ BİR AZINLIK ŞİİRDEN ÇIKAEDIĞI BİRKAÇ KELİMEDEN BİR SONUÇ ÇIKARIR VE ONU SÜSLEYEREK ANLATIR BAZISI DAHA ÖNCE OKUDUĞU BİR YAZIDAN ALINTI YAPARAK KONUYU GELİŞTİRİR TABİ HER ŞİİRİN FARKLI BİR RUHU VE ANLATIM TARZI OLDUĞUNDAN İKİSİDE TUTTURAMAZ ÇOK ÇOK AZI ŞİİRİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAR AMA ONLAR DA ŞİİRİ RUHLARINDA DUYUMSADIKTAN VE ŞİİRDEN ALDIKLARI DUYGULARLA MEST OLDUKLARI İÇİN SİZE CEVAP VERMEZLER VE ALDIKLARI ZEVKİ PAYLAŞMAZLAR ŞİİRDEN KONUŞAN BİR ERKEK EĞER DOĞRU CÜMLELERİ KULLANIYORSA YA BİR ELEŞTİRİ OKUMUŞTUR YADA ÇOK ŞANSLI SALLIYORDUR ERKEKLER ANLAMADIKLARI KONULARDA NE KADAR ÇOK KONUŞURLARSA RUHLARINA HİTAP EDEN VE ONLARI DUYGULANDIRAN ŞEYLERİDE O BENCİLLİKLE KENDİLERİNE SAKLARLAR İNANMIYORSAN DENEMESİ BEDAVA AMA UYARIYORUM ÇOK SİNİR BOZUCU BİR SÜREÇ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Sizin yaşlarınızı tahmin etmek istiyorum.. Biriniz 16 biriniz 17.. Sessizliğin kızı bir taş attı kuyuya ikiniz çıkaramadınız.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Sizin yaşlarınızı tahmin etmek istiyorum.. Biriniz 16 biriniz 17.. Sessizliğin kızı bir taş attı kuyuya ikiniz çıkaramadınız.. ya ben nsıl açtım bunlar nerelere gitmişler yahu Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 bak bu kurslara ihtiyacim var ama kurslarinda fayda etmiyecegi kesindir. cunku isime boylesi geliyor en kısa zamanda al sende:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.