Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Arkadaşlar burada faydalı eğlenceli yada ilginç istatistiklerimizi ve grafiklerimizi yayınlayabiliriz.. Ben şimdilik bununla yetindim.. İlerde daha faydalı grafik ve istatistiklerle devam ederiz inşallah.. 16.07.2006 Saat: 13:15 itibariyle Forumda en çok ileti gönderen ilk on.. Saygılar-sevgiler..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Arkadaşlar burada faydalı eğlenceli yada ilginç istatistiklerimizi ve grafiklerimizi yayınlayabiliriz.. Ben şimdilik bununla yetindim.. İlerde daha faydalı grafik ve istatistiklerle devam ederiz inşallah.. 16.07.2006 Saat: 13:15 itibariyle Forumda en çok ileti gönderen ilk on.. Saygılar-sevgiler.. Kankimi sollamışım ama Admine daha çok var tşkler Sevgili Kralx
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar General Motors, Ford, Hitachi, Siemens, Matsushita, IBM ve Daimler-Benz'in 1993 yılı araştırma- geliştirme harcamaları 31,8 milyar dolar Aynı yıl ABD Silahlı Kuvvetleri araştırma-geliştirme harcamaları 43,5 milyar dolar Almanya'nın bir yılda kömür üretimi için verdiği sübvansiyon 4,9 milyar dolar Üretilen kömürün piyasa değeri 1.2 milyar dolar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.