Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Kamera açan kız çirkinse .... insanın çirkini güzeliyle dalga geçilmez ama geyik buya Farzedin ki msnde bir kızla konuşuyorsunuz.Ve kamera muhabbetine sıra geldi. Kamera açıldı ve bi baktınız kız çirkin mi çirkin Bu olay karşısında olası diyaloglar Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevrimdışı olmuş ! Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 süper yaaaaaaaaaaaa )))))))))))))))9 Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 çok güzeldi sessizliğin kızı.. gülmekten çatladım ya.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 süper yaaaaaaaaaaaa )))))))))))))))9 bencede:) Alıntı
Φ mge Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? valla çok güldüm harikalardı çok mersi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.