Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 19 yıl Şahsenem'in çıkarttığı 2 kaset ve Jöntürk'le yaptığı düet. Hepsi bir arada. Toplam 28 Şarkı... 1 - Jöntürk&Şahsenem - Geceler Günlerimi Gömer 2 - Şahsenem - Annemden Uzakta 3 - Şahsenem - Aşk bu 4 - Şahsenem - Ayrılık mı Var 5 - Şahsenem - Büyü 6 - Şahsenem - Daha Dur 7 - Şahsenem - Deli Oğlan 8 - Şahsenem - Efsane Aşk 9 - Şahsenem - Enstrumantal 10 - Şahsenem - Gidiyor 11 - Şahsenem - Göz Yaşlarım Anlatır 12 - Şahsenem - Haketmedim 13 - Şahsenem - İnanıyorum 14 - Şahsenem - İstemiyorum 1. Bölüm 15 - Şahsenem - Kaşı Kara 16 - Şahsenem - Katuşa 17 - Şahsenem - Leyla Misali 18 - Şahsenem - Lezgi 19 - Şahsenem - Mecnun Tal 20 - Şahsenem - Nar Tanem 21 - Şahsenem - Ne Fayda 22 - Şahsenem - O Bu Gece Gelecek 23 - Şahsenem - Örter 24 - Şahsenem - Sensin 25 - Şahsenem - Sevda Türküsü 26 - Şahsenem - Seyyah 27 - Şahsenem - Yalnızlığım 28 - Şahsenem - Yüreğim Meskendir Aşka 2. Bölüm
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl Belki inanmayacaksın ama yıllardır arıyordum. Kasetçilerde bile bulamadım. Şarkı şarkı topladım ama hala eksiklerim vardı çok teşekkür ederim!!
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl Buyrun arkadaşlar; "Jöntürk&Şahsenem - Geceler Günlerimi Gömer " Düeti Kolay gelsin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.