Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 bende konuyu bilmiyorum okuyarak anlıyorum.. söylediklerimden bari bişey anlayamamışsınki... öyle oluyor.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bu yazılanlardan ne anladınki sen.. Yada bana ne söyledinde ben anlamıcam.. Sanki bilim yada din konularında tartışıyoruz cık.. cık..) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sana birşey anlatana kadar dildeki tüy tükeniyor.. bilmezmiyim.. lütfen şu konuyu anlatında rahat etsin sedat bey.. yoksa burası bizim topic olcak.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Doqville olayın ne olduğunu bana ilettii.. Bizim topic falan olmaz bura.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 aferim ona.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ya ne olmuş burda böyle topicleri karıştırmak benim işimdir lütfen Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 pardon dogville ablam be.. tutamadım ben kendimi.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 pardon dogville ablam be.. tutamadım ben kendimi.. yo yo sizin olsun Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ya ne olmuş burda böyle topicleri karıştırmak benim işimdir lütfen evet ya dogville varken size ne oluyor bu işte ondan usta olanı yok :D Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Çıkmaz bi daha zaten... eren sanada açayım bi özür dilerim sayfası mutlu olur musun ama sendende özür dilemiştim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.