Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl bende konuyu bilmiyorum okuyarak anlıyorum.. söylediklerimden bari bişey anlayamamışsınki... öyle oluyor..
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl Bu yazılanlardan ne anladınki sen.. Yada bana ne söyledinde ben anlamıcam.. Sanki bilim yada din konularında tartışıyoruz cık.. cık..)
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl sana birşey anlatana kadar dildeki tüy tükeniyor.. bilmezmiyim.. lütfen şu konuyu anlatında rahat etsin sedat bey.. yoksa burası bizim topic olcak..
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl Doqville olayın ne olduğunu bana ilettii.. Bizim topic falan olmaz bura..
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ya ne olmuş burda böyle topicleri karıştırmak benim işimdir lütfen
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar pardon dogville ablam be.. tutamadım ben kendimi.. yo yo sizin olsun
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl ya ne olmuş burda böyle topicleri karıştırmak benim işimdir lütfen evet ya dogville varken size ne oluyor bu işte ondan usta olanı yok :D
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Çıkmaz bi daha zaten... eren sanada açayım bi özür dilerim sayfası mutlu olur musun ama sendende özür dilemiştim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.