Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Hoşgeldiniz.. diyim geç oldu ama sessizlik içinde bir ses gibi geldiniz bana... Bende acaba ne yapsam;Sussammı, yoo haykırsammı şehrin zalimlerine bende varım desemmi; isyan ediyorum, korkmuyorum..! Herkes bilsin... Sus o zaman sözün üstünde şimdi,ama konuşmanın tam zamanı. Söz olmasa, kelime olmasa nasıl varolabilirim. Cehenneme girmemeliyim; Cennetten de uzak durmamalıyım. Adanmış gönüller dünyasına dalmalıyım. Yaşam beni içten içe kemirmeli; Her an bir yanım yok olmalı ta ki kül oluncaya dek..! Bu yazdıklarımda söz olsun,yalancı arsız duygularla gelen SESSİZLİĞİN GÜRÜLTÜSÜ olsun.. Sevgilerimle... h.b teşekkür ederim sende hoş geldin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 hoşgeldin,umarım eğlenirsin... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Geç kaldım ama olsun hoş geldin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Geç kaldım ama olsun hoş geldin hoş buldum teşekkür ederim güzelim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 güle güle gene bekleriz.. ( lafın gelişi )... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 hoşgeldin,umarım eğlenirsin... h.b teşekkür ederim inşallah demicem çok eğlenceli ve güzel bir forum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 güle güle gene bekleriz.. ( lafın gelişi )... gitmiyorumki lafın gelişi sayman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.