Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Hoşgeldiniz.. diyim geç oldu ama sessizlik içinde bir ses gibi geldiniz bana... Bende acaba ne yapsam;Sussammı, yoo haykırsammı şehrin zalimlerine bende varım desemmi; isyan ediyorum, korkmuyorum..! Herkes bilsin... Sus o zaman sözün üstünde şimdi,ama konuşmanın tam zamanı. Söz olmasa, kelime olmasa nasıl varolabilirim. Cehenneme girmemeliyim; Cennetten de uzak durmamalıyım. Adanmış gönüller dünyasına dalmalıyım. Yaşam beni içten içe kemirmeli; Her an bir yanım yok olmalı ta ki kül oluncaya dek..! Bu yazdıklarımda söz olsun,yalancı arsız duygularla gelen SESSİZLİĞİN GÜRÜLTÜSÜ olsun.. Sevgilerimle... h.b teşekkür ederim sende hoş geldin
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Geç kaldım ama olsun hoş geldin hoş buldum teşekkür ederim güzelim
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldin,umarım eğlenirsin... h.b teşekkür ederim inşallah demicem çok eğlenceli ve güzel bir forum
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar güle güle gene bekleriz.. ( lafın gelişi )... gitmiyorumki lafın gelişi sayman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.