Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2015 10 yıl bu işi çok iyi yapan avukatlar var,ben de kendim yapamaya çalıştım olmadı,sonra tavsiye edilen avukatla görüştüm, para almıyor, o parasını bankadan alıyormuş, dekontları verdim,2 haftada 1 bankadan iadeyi bile aldı. tavsiye ederim
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2015 10 yıl Arkadaşlar hıc uğrasıp başınızı ağrıtmayın Burdan bırçok arkadasa da yardımcı olmus.Dekontlarınızı toplamnız yeterli hıc zaman kaybetmeyın sızde alın. kolay gelsın.
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2015 10 yıl bu işi çok iyi yapan avukatlar var,ben de kendim yapamaya çalıştım olmadı,sonra tavsiye edilen avukatla görüştüm, para almıyor, o parasını bankadan alıyormuş, dekontları verdim,2 haftada 1 bankadan iadeyi bile aldı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.