Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 17 yıl başak burcuyum.tüm özellikerini taşırım. başaklar adam gbii adamdır.güvenilirdir. güvenilir oldukları için de kadınlar bu burcun erkeklerini sıkıcı ve monoton bulur hiç sevmezler.bizden iyi palyaço olmaz.
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl ekmekmi dagitiyorlar burda hayır lokum dağıtıyoruz. gel verem.
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 17 yıl başak hanımları ve erkekleri çok duygusal oluyorlar...özellikle ince düşünmeleeri onlara çok şey kaybettiriyorr.. çok dogru.bazen aglamak için dahi birşeylerden kendi kendine duygusallaşarak kirpiklerini ıslata biliyor.
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl 20-09-88 coook şanslıyız. Ben burcumun neredeyse bütün özelliklerini taşıyorum.Sizde öyle misiniz?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl evet cok haklısın çok ince düşünmeleri cok şey kaybettirio kendimden biliyorum.
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 17 yıl Merhaba Arkadaşlar Ben Ceren Benimde Burcum Başak ^^17 eYLüL^^
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl selam arkadaşlar , bakalım bu forumun başak'ları kimler ?? mükemmel insanları tanıyalım ilk ben ---- 28 ağustos ---- derlerki ilk 10 günün içinde doğanlar tüm özellikleri eksiksiz taşırlarmış , ben onlardanım sevgiler
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 16 yıl selamlar bende başakburcuyum 4 eylül oğlumda başak 7 eylül başak olmaktan bayamemnunum birdeşu aptallığımızolmasa dahaiyiolacak
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl başak hanımları ve erkekleri çok duygusal oluyorlar...özellikle ince düşünmeleeri onlara çok şey kaybettiriyorr.. ( rainboww ) Burada çok haklısınız.
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 15 yıl İşte geldim buradayım 15 eylül arkadaşlar Yükselenimde hem üzülerek hem sevinerek Başak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.