Φ cecile Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 MODEMİ Mİ DEGİŞTİRECEM YANİ DAHA HIZLI MODEM ALDIM FAKAT O MODEMİ TAKINCA İNTERNET CALIŞMIYO MODEMİN İNTERNET IŞIGI YANMIYO AMA ESKİ MODEMİ TAKINCA OLUYO VE İNTERNETE BAGLANA BİLİYORUM.MODEMİN MARKASI LİNSYS 2.4 GHZ 25MBHS Mİ NE BİLMİYOM KABLOSUZ AG KURACAM NE YAPACAM BİLEMİYORUM MODEM KABLOSUZ AGI VAR AMA OLMUYOOOO ARTIK SİNİR OLSUM SİZE SORAYIM DDİM YARDIM EDİN LUTFEN ACELE BEKLİYOOORUUMM GÖREN LUTFEN CEVAP YAZMADAN GECMESİN. --------------------------------------------------------xalq---------------------------------------------------------------- hadi bekliyom cevap yazın hemenbilipte yazmıyosanız var ya bilgisayarınız cöksun!o fare ye tık tık tıklayamayasınız işallah sonra bilgisayarınız hakkında bir sorun cıkarda kimse size bilipta cevap vermez issallaahh....... saka hemen sinirlenmeyin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 selam cecile, umarim bir bilen vardir ve sana yardimci olurlar.. saygilar Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 sağolun tesekkür ederim ama ben kurulumnu yaptırdım Gene de tesekkürler Alıntı
Φ nanorator Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Modem ayarlarını yapmadığından olabilir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.