Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Oldu canım başka nelere cevap versin istersin Kuran ?

Siz önce canlılığın nasıl tesadüfen meydana geldiğinin cevabını verin Kaçmadan kıvırtmadan bana ilk canlının nasıl oluştuğunu bilimsel bir şekilde anlat bakalım ?

Arman seninle muhatap olmayacağımı, iletilerine cevap vermeyeceğimi söylemiştim. Yorumumu merak ettiğin bir konu varsa gruptaki diğer arkadaşlarına söyle onlar iletsinler. Zira sana nazaran tartışma etiği konusunda daha iyiler.

Gönderi tarihi:

o zaman Arman'ın yerine ben soruyorum yam yam .. B)

Canlılar nasıl tesadüfen meydana geldi bilimsel olarak anlatırmısın???

Konuyu evirip çevirip evrime getiriyorsunuz. Bu konuda bilim adamları gerekli açıklamaları yapmışlardır. Copy-paste yapmak istemiyorum. Sizin iddia ettiğiniz gibi dünya 6 günde yaratılmadı. Canlılığın başlaması milyonlarca yıl aldı. Cevabını veremediğiniz bir konu olunca ilk yaptığınız şey "peki canlılık nasıl başladı" sorusu. Bunu bana sormayın kardeşim ben bilim adamı değilim. Beni dünyayı tanrının yarattığına inandırın bakalım.

Ama bunu başka bir konu başlığı altında yapın.. Zira yukarıda hala cevap bekleyen sorular var

Gönderi tarihi:

Konuyu evirip çevirip evrime getiriyorsunuz. Bu konuda bilim adamları gerekli açıklamaları yapmışlardır. Copy-paste yapmak istemiyorum. Sizin iddia ettiğiniz gibi dünya 6 günde yaratılmadı. Canlılığın başlaması milyonlarca yıl aldı. Cevabını veremediğiniz bir konu olunca ilk yaptığınız şey "peki canlılık nasıl başladı" sorusu. Bunu bana sormayın kardeşim ben bilim adamı değilim. Beni dünyayı tanrının yarattığına inandırın bakalım.

Ama bunu başka bir konu başlığı altında yapın.. Zira yukarıda hala cevap bekleyen sorular var

Görüldüğü üzere arkadaş bu soruya cevap verememektedir Bilim bilim diye haykıran ve sözde kendi acaip bilim maskelerinin ardına saklanan bu zihniyet bu can alıcı soru karşısında cevap verememektedir ..

Arkadaş benimle muhatap olmıyacakmış. Olmasın zaten benle muhatap olan elemanların kapasitelerini geçtiğimiz zaman içerisinde gördük netekim ( küfürler hala unutulmadı )

Şuraya yazmaya başladığım andan itibaren hep aynı şeyi söyledim İnançları tartışamazsınız tartışsanızda bir sonuca varamazsınız diye ama maksat inançları çökertmek ve kin gütmek olduğu için her fırsatta saçma sapan yargılarla sözüm ona islamiyete leke sürmeye çalışan bu arkadaşlarla daha fazla tartışmayı doğrusu bende yararsız bulmaya başladım artık . Ne halleri varsa görsünler .

Gönderi tarihi:

Yamyam o halde bilim kelimesini ağzına alma kardeş..

Eğer bizlere bilimsellik taslayacaksan o soruları cevapla ozaman..

Yazı yazmak için yazıyorsun gibi geliyor bana..

Şunlara bak yahu.... Bilimi de tekellerine aldılar. Kardeşim dünyanın oluşumu ile ilgili yığınla bilimsel kitap var aç oku. O kitapların hiçbirini ben yazmadım. İlla copy-paste yapmamı mı istiyorsun.

Gönderi tarihi:

Gerekirse yap..

Sizinkiler yaratılışı nasıl tanımlıyorlar...??

Bu soruya cevap vermediğin müddetce sağlıklı tartışma yapamıyacağız..

Bize bilgi gerek, kimin ne yaptığı değil..

Bilgi verde ister copy-paste olsun ister senin eserin olsun.

Kişileri okumuyacağız, yazıları okuyacağız anladın heralde dimi...

Saygılar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.