Φ amandil Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ?ABCD? dört basamaklı bir yıldır. Bu yıl, dede ve torunu için bazı matematiksel özellikler taşımaktadır. ? Hem dede hem de torunun bu yılki yaşları, doğdukları yılların son iki rakamına eşittir. ? Dedenin yaşı, bu yılın ikinci ve üçüncü rakamına (BC) eşittir. Bu özelliğe sahip ilk ?ABCD? yılını bulunuz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Dede torun görünce ilgimi çekti ve girdim ama bu soruyu benim 2. torunum çözsün.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yaw matematik sorularına cevap vermiyecem diyorum yine dayanamıyorum.. Şimdi dede ve torun ayrı yüzyıllarda doğmuştur mantığından hareketle; 1624 ABCD yılı 1562 Dedenin doğum yılı 1612 torunun doğum yılı Umarım doğru olmuştur.. Alıntı
Φ amandil Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 tebrik ederim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.