Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Geldik, siteyi hoş bulduk Hoş geldik hoşbulduk Bazı arkadaşları şakacı Bazı arkadaşları düşünür bulduk Çetrefil konulara dalmazsak Derin maviliklerde hazine bulduk
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Böyle hoşgelişe can kurban Yalnız çok hızlı gördüm seni az dursan Buram buram muhabbet kokuyorsun be üstad Ha bu arada benim adımda arman...
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl ADIN GİBİ YALANCIMISIN BİLEMEM BUNU ZAMANLA GÖRECEĞİZ...AMA HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl şakşakçı oooşş geldin seni sevdim..... bak benimde burnum uzadı..zuhahahhhhh
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Hos geldin pinokyo, sen bayadir takipdesin herhalde gelir gelmez topic mopic de acmissin, seninle isimiz var anlasilan hadi kolay gelsin bakiim sana
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Yazar İnanın sizleri sevdim evet benimle işiniz var ama dostlukta pinokyo yum yalandan nefret ettiğim için pinokyo yum insan olma derdinde olduğum için sevgi ve selamlar
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl pinokyo yum yalandan nefret ettiğim için pinokyo yum insan olma derdinde olduğum için eeeh hal böyle olunca zaten hos görmemek mümkün diil....
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Psikoloji ile ilgilenen biri olarak şiir ve felsefeye uğramamam ayıp olurdu dimi insanı kitap okur gibi okumayı, kitabı da insanı okur gibi okumayı, felsefeyide kendi zihnimde kanat açmayı tetiklediği için severim sevgi ve saygılar
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl Psikoloji ile ilgilenen biri olarak şiir ve felsefeye uğramamam ayıp olurdu dimi insanı kitap okur gibi okumayı, kitabı da insanı okur gibi okumayı, felsefeyide kendi zihnimde kanat açmayı tetiklediği için severim sevgi ve saygılar bence sen felsefeye git en iyisi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.