Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl İlk aşkım platonikti Atilla İlahanın dediği gibi ''En güzel aşkalr karşıdan karşıya sevilen aşklardır'' lisedeyken bu sözü hayat felsefesi haline getrmiştim çok utangaçtım o zaman neler yapmadım ki onun için ama onun hiç bir şeyden haberi yoktu şimdi gülüp geçiyorum tabi ama o zamanın içinde çok acıydı benim için
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Hala hatırlıyorum zaten unutulmuyor Bir zamanlar onun için hala heyecanlanırdım ama şimdi bomboş artık ...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl ilk aşkımda 11 yaşındaydım çocukmuşuz ya:)çocukluk aşkı derlerya
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl ilk aşkımda 11 yaşındaydım çocukmuşuz ya:)çocukluk aşkı derlerya ooooo çok geç kalmışın biz o yaşta sözleniyoduk.....( başka türlü kandırılmıyo du)..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl ooooo çok geç kalmışın biz o yaşta sözleniyoduk.....( başka türlü kandırılmıyo du).. bak sen evet sana oranla geç kalmışım ben ozaman arkadaşım olsun
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl bak sen evet sana oranla geç kalmışım ben ozaman arkadaşım olsun Kızma şaka yapıyoz benim ilkokul aşkım 7 yaşındaydım.. ilk ciddi aşkım 20 yaşımda oldu mesela...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Kızma şaka yapıyoz benim ilkokul aşkım 7 yaşındaydım.. ilk ciddi aşkım 20 yaşımda oldu mesela... bide gülüyo 7 yaşında oldu deyip evcilik oynardırsınız yazı yazmaya yeni başlamış aşkıda varmış
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl bide gülüyo 7 yaşında oldu deyip evcilik oynardırsınız yazı yazmaya yeni başlamış aşkıda varmış evcilik oynamıyodu o çok da asildi ... ah aylinnnn ah... çocukluk işte..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl ayy bide utanıyo koca aile babasısın sus sus aaa ne yani bizimde geçmişimiz var di mi alla alla? yasakmı o yıllara gitmek?
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl ne yani bizimde geçmişimiz var di mi alla alla? yasakmı o yıllara gitmek? Git bakalım ama fazla dalma bugünü unutma
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl ilkoul birdeydik. karşı sıralarda oturur ve hala anlamlandıramadığım garip şekiller yapardı bana bende çocuk aklı işte karşılık verirdim ama her yerde benim ilk aşkı olduğumu sölerdi çok hoştu ah aahhhh
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.