Φ dowjones Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 İlk aşkım platonikti Atilla İlahanın dediği gibi ''En güzel aşkalr karşıdan karşıya sevilen aşklardır'' lisedeyken bu sözü hayat felsefesi haline getrmiştim çok utangaçtım o zaman neler yapmadım ki onun için ama onun hiç bir şeyden haberi yoktu şimdi gülüp geçiyorum tabi ama o zamanın içinde çok acıydı benim için Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Hala hatırlıyorum zaten unutulmuyor Bir zamanlar onun için hala heyecanlanırdım ama şimdi bomboş artık ... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ilk aşkımda 11 yaşındaydım çocukmuşuz ya:)çocukluk aşkı derlerya Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ilk aşkımda 11 yaşındaydım çocukmuşuz ya:)çocukluk aşkı derlerya ooooo çok geç kalmışın biz o yaşta sözleniyoduk.....( başka türlü kandırılmıyo du).. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ooooo çok geç kalmışın biz o yaşta sözleniyoduk.....( başka türlü kandırılmıyo du).. bak sen evet sana oranla geç kalmışım ben ozaman arkadaşım olsun Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 bak sen evet sana oranla geç kalmışım ben ozaman arkadaşım olsun Kızma şaka yapıyoz benim ilkokul aşkım 7 yaşındaydım.. ilk ciddi aşkım 20 yaşımda oldu mesela... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Kızma şaka yapıyoz benim ilkokul aşkım 7 yaşındaydım.. ilk ciddi aşkım 20 yaşımda oldu mesela... bide gülüyo 7 yaşında oldu deyip evcilik oynardırsınız yazı yazmaya yeni başlamış aşkıda varmış Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 bide gülüyo 7 yaşında oldu deyip evcilik oynardırsınız yazı yazmaya yeni başlamış aşkıda varmış evcilik oynamıyodu o çok da asildi ... ah aylinnnn ah... çocukluk işte.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ah aylin ah diye birde şarkı vardı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ewet.. ayy bide utanıyo koca aile babasısın sus sus aaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ayy bide utanıyo koca aile babasısın sus sus aaa ne yani bizimde geçmişimiz var di mi alla alla? yasakmı o yıllara gitmek? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ne yani bizimde geçmişimiz var di mi alla alla? yasakmı o yıllara gitmek? Git bakalım ama fazla dalma bugünü unutma Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ilkoul birdeydik. karşı sıralarda oturur ve hala anlamlandıramadığım garip şekiller yapardı bana bende çocuk aklı işte karşılık verirdim ama her yerde benim ilk aşkı olduğumu sölerdi çok hoştu ah aahhhh Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.