Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 SENİ SEVMEK YARINI SEVMEK GİBİ BİRŞEY BIRAK O GÜNE KADAR OYALANSIN BU YÜREK HEM NASILSA SEVMEYİ ÖĞRENMEN İÇİN BİR ON YIL DAHA BÜYÜMEN GEREK EVET ARKADAŞLAR, ÖZELLİKLE FORUMUN USTA EDEBİYATÇILARI BUYRUN CÜMLEYİ TAMAMLAYIN BAKALIM. SENİ SEVMENİN SAKINCASI YOK FAKAT................ Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 SENİ SEVMENİN SAKINCASI YOK FAKAT Yetmiyor işte olmayınca, ne bir dokunuş ne aldığım tat... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 ben bir sakıncalı piyade bir bir aşık ben sevdalı aynı zamanda belalı kalbim kıpır kıpır atıyorken mutluysam ve seviyorsam evet seni sevmenin bir sakıncası yok ama seni sevmememin sakıncası var Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 seni sevmenin sakıncası yok fakkatt.....o abilerin yokmu adamı öldürür...o bakımdan sevmenin sakıncası var....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 seni sevmenin sakıncası yok fakat tehlikesi çok Alıntı
Φ Khalimero Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Seni sevmenin bir sakıncası yok ! Fakat .... Öyle bir riskki ürkütüyor insanı Kolaymı kalbini bırakmak bir başka avcun içine ..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 SENİ SEVMENİN SAKINCASI YOK FAKAT ARTIK YÜREĞİMDE KALMADI TAKAT HERŞEYE RAĞMEN GENE SEVERİM FAKAT YAŞARSAM İYİ, YAŞAMAZSAM SAKAT... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 SENİ SEVMENİN SAKINCASI YOK FAKAT ARTIK YÜREĞİMDE KALMADI TAKAT HERŞEYE RAĞMEN GENE SEVERİM FAKAT YAŞARSAM İYİ, YAŞAMAZSAM SAKAT... alemsin ya süper bişey olmuş..... valla seni sevmenin sakıncası varmış ben bunu öğrendim ve artık sevmeyeceğim....... Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 seni sevmenin sakıncası yok Ama; "Günün aydın, akşamın iyi olsun" Diyen biri olmalı, Bir telefon sesi çalmalı, Ara sıra da olsa kulağımda... Yoksa, zor değil, hiç zor değil, Demli çayı bardakta... Karıştırıp, bir başına yudumlamak doyasıya Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 seni sevmenin sakıncası yok fakat... şu talan olmuş yüreğimin dağınıklığını bağışla otur şöyle konuşalım konuşalım ki sözcüklerle değil sevdamızla anlatalım ki bu sevda kırgılıklarla bağlı kalmasın hayata Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 SENİ SEVMENİN SAKINCASI YOK FAKAT BENİ SEVMEK YÜREK İSTER SENİN BURDAN HABERİN VAR MI............ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 "Burdan" değil "bundan" olacak..))) Öyle değilmi kar..?? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 "Burdan" değil "bundan" olacak..))) Öyle değilmi kar..?? YA YİNE DEŞİFRE ZAMANI DEĞİL Mİ.GÖZÜNDENDE BİŞİ KAÇMIYOR.TAMAM YANLIŞ YAZMIŞIM "SENİN BUNDAN HABERİN VAR MI" DİYE KAYITLARA GEÇİLSİN. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 SENİ SEVMENİN SAKINCASI YOK FAKAT...........çok zengin olmasaydınız baban seni bana vermez Alıntı
Φ güzyangını Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 seni sevmenin sakıncası yok falat bide o kaprislerin hele hele dengesizliklerin olmasa... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Seni sevmenin ne sakıncası olurki, ama sende sevebilsen. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 SENİ SEVMENİN SAKINCASI YOK.... FAKAT KARŞILIKSIZ OLMADIĞI SÜRECE.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.