Φ CILGIN Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 merhaba arkadaşlar nasılsınız burayı bana cok sevdıgım ıyı arkadaşlarım tavsıye eti ve bır turlü üye olamadım. ama en sonunda üye olabildim. ok güzel bi ortam var burada saygıllarla Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 amanında amanın kim gelmiiş CILGIN gelmiş hosgelmişsin umarım burayı begenirsin sevgiler Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 tşk ederım acelya saol Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Hoşgeldin niye geldin ama neyse geç şurda bak boş bir yer var keyfine bak... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 CILGIN hosgelmişsin seni burda görmek ne güzel sevgiler Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 hoşgeldin arkadaşım sevgiler.... Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 hoşbulduk arkadaşlar sizleri görmek ne güzel sevgilerle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 seni çılgın hadi oradan sana vurulduğumuda nerden çıkardın............. bağ murat kekillinin bu parçasını hatırladım şimdi. eee madem ojj geldin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Çılgın aramıza hoş geldin.. İnternet ortamını el verdiğince her konuda yardımcı oluruz... Ama sakın para isteme hep züğürtüz...)) Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 kral banada para lazım versene biraz borc Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.