Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar neyse konu anlaşılmıştır kız mimik kullanmayıda mı bilmiyosun iletini gönderirken hızlı cevap butonunu kullanıyosun sanırım orda mimik kullan diye bir buton var ordan istediğin mimiği ekleyebilirsin hadi görüyüm seni
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar neyse konu anlaşılmıştır kız mimik kullanmayıda mı bilmiyosun iletini gönderirken hızlı cevap butonunu kullanıyosun sanırım orda mimik kullan diye bir buton var ordan istediğin mimiği ekleyebilirsin hadi görüyüm seni teşekkürler çalışınca oluyor..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl teşekkürler çalışınca oluyor.. senin kova burcu araştırman vardı ne oldu ?
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar senin kova burcu araştırman vardı ne oldu ? şeyde eee forumlarda eğlence ve sanat..orda burçlar var.kovayı tıkla
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Ben A Rh - kan grubuna sahipim , sen emret ....1 ay sonra izmire yerleşcem...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Ben A Rh - kan grubuna sahipim , sen emret ....1 ay sonra izmire yerleşcem... oo bilge adam geldi..işte aradığım cevap..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bu bohem hiç yabancı gelmedi yav gözüm bi yerden ısırıyo ama...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bu bohem hiç yabancı gelmedi yav gözüm bi yerden ısırıyo ama... hımmmmm kimkine...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl her 3 ayda bir kan vermek, sağlık açısından oldukça faydalıdır zaten. Eğer özel bir hastalığınız," hepatit b, hepatit c vs" yok ise, Ü ç ayda bir kan bankasına kan bağışı yapan donör olmanız her şeyden önce sizin sağlınız açısından faydalıdır. engeli olmayan herkes, donör olursa senin de zaten kan aramana gerek kalmaz.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bu bohem hiç yabancı gelmedi yav gözüm bi yerden ısırıyo ama... gözünde ısırmasın dişlerinde ilkdefa forumdayım ve kimseyi tanımıyorum..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar hımmmmm kimkine... sayman neiş avatarın değişmş ben öbürünü çok sevmiştim
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl gözünde ısırmasın dişlerinde ilkdefa forumdayım ve kimseyi tanımıyorum.. hiç inandırıcı gelmedi..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Bir insanın hayatı söz konusuysa neden vermeyeyimki. Tabiki verirdim.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Bir insanın hayatı söz konusuysa neden vermeyeyimki. Tabiki verirdim. BRAVO...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar hiç inandırıcı gelmedi.. Yorma kendini doğru söylüyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.