Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 neyse konu anlaşılmıştır kız mimik kullanmayıda mı bilmiyosun iletini gönderirken hızlı cevap butonunu kullanıyosun sanırım orda mimik kullan diye bir buton var ordan istediğin mimiği ekleyebilirsin hadi görüyüm seni Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 olmadı du bakiim. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 neyse konu anlaşılmıştır kız mimik kullanmayıda mı bilmiyosun iletini gönderirken hızlı cevap butonunu kullanıyosun sanırım orda mimik kullan diye bir buton var ordan istediğin mimiği ekleyebilirsin hadi görüyüm seni teşekkürler çalışınca oluyor.. Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 teşekkürler çalışınca oluyor.. senin kova burcu araştırman vardı ne oldu ? Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 senin kova burcu araştırman vardı ne oldu ? şeyde eee forumlarda eğlence ve sanat..orda burçlar var.kovayı tıkla Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 teşekkürler çalışınca oluyor.. bişey değil Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ben A Rh - kan grubuna sahipim , sen emret ....1 ay sonra izmire yerleşcem... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ben A Rh - kan grubuna sahipim , sen emret ....1 ay sonra izmire yerleşcem... oo bilge adam geldi..işte aradığım cevap.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bu bohem hiç yabancı gelmedi yav gözüm bi yerden ısırıyo ama... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bu bohem hiç yabancı gelmedi yav gözüm bi yerden ısırıyo ama... hımmmmm kimkine... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 her 3 ayda bir kan vermek, sağlık açısından oldukça faydalıdır zaten. Eğer özel bir hastalığınız," hepatit b, hepatit c vs" yok ise, Ü ç ayda bir kan bankasına kan bağışı yapan donör olmanız her şeyden önce sizin sağlınız açısından faydalıdır. engeli olmayan herkes, donör olursa senin de zaten kan aramana gerek kalmaz. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bu bohem hiç yabancı gelmedi yav gözüm bi yerden ısırıyo ama... gözünde ısırmasın dişlerinde ilkdefa forumdayım ve kimseyi tanımıyorum.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 hımmmmm kimkine... sayman neiş avatarın değişmş ben öbürünü çok sevmiştim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 gözünde ısırmasın dişlerinde ilkdefa forumdayım ve kimseyi tanımıyorum.. hiç inandırıcı gelmedi.. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Bir insanın hayatı söz konusuysa neden vermeyeyimki. Tabiki verirdim. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Bir insanın hayatı söz konusuysa neden vermeyeyimki. Tabiki verirdim. BRAVO... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 hiç inandırıcı gelmedi.. Yorma kendini doğru söylüyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.