Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl SELAMÜNALEYKÜM ARKADAŞLAR.. Artık yahudi toplmunun heryerde parmağı olduğunu biliyoruz. PEYGAMBERİMİZE Hakaretleri destekleyen ülkeler arasına girmeyen ülkeler parmakla sayılır hale gelmiş durumda. Şimdilerde ise yahudilerin yeni oyunları başladı. örnek vermek gerekirse Müslüman kimlikte bildiğimiz insanların şirketleri yabancı ortaklı olma hevesleriyle nedense hep yahudilerle ortak olup kazandıkları paradan MÜSLÜMAN KANI DÖKENLERE YARDIM Eder hale geldiklerini bilmiyorlarmıdır sizce. yada paranın yüzü hakkaten dinini unutturacak kadar sıcakmıdır. örnek olarak ATLAS HALI diye herkezin bildiği bir marka dünyanın sayılı markaları arasında olmasına rağmen yahudi bir işadamıya ( Müslümanlara Kan kusturanlara yardımcı olan herkez yahudi yada mason işadamıdır,,,! ) ortaklığını gerçekleştirdi. artık ATLAS HALININ dokuduğu her metre kare halıda kan lekesi oluşmaya başladı. Bunla gurur duyan Firma sahipleri KÜÇÜLDÜLERMİ BÜYÜDÜLERMİ BİLİNMEZ ama karakter olarak kilo kaybettikleri bir gerçek. bunun gibi onlarca firma aynı yolu izlerken gerçekten gerçekleri görmezden geliyorlarsa bunlara ve bunların ürettikleri ürünlere daha öncede yapıldığı gibi talebin azalması hatta durdurulması için TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMDEN RİCAM bu mesajları kendi çevrelerinede iletmeleri. çünki bu tür insanların dini imanı paradır para olmayınca kendi dininin imanının gelişeceği yerlere gitmesini sağlamalıyız. bu ülkeden yada tüm Müslüman ülkelerinden defolup gitmelerini ancak böyle sağlayabiliriz diyorum. bu benim bireysel çabam yardım edenden, okuyandan ve buğzedendende ALLAH Razı olsun. selam ve dua ile kalın...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Hoşgeldin arkadaşım... Benim anlamakta güçlük çektiğim mevzulardan biri ise , amerikan karşıtı söylemler yapanların suan da türk malı olmasına karşın cocacola vb... almaları... Bir alışveriş merkezine gidiyorum ve bakıyorum ki hala türk malı varken gidip cococola alıyorlar peki ya siz bu zihniyete ne dersiniz demek ki amerika ve israil karşıtlığı böyle birşey
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl abicim sen cocacolaya amerika malı diyorsun yaa tamam amerki malı ancak şuaçıdan bakarsan şimdi türkiyedeki ekonomik durumu biliyorsun işsizlik durumunuda biliyorsun cocacolanın türkiyedeki fabriklarında yüzlerce insanımız çalışmakta ve evine ekmek götürüyor coco cola almayınca nolcak orda çalışan insanlarımız işsiz kalacak ne olacak ozman...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl ne diim Xemci arkadaşım... böyle bir mantıkta ilk defa duyuyorum yani... Tamam o zaman bizler hep amerikan , israil malları tüketelim..Sonra o paralarla alınan silahlarla masum çocuklar öldürüllsün Ne önemi var ki İçeceği , yiyeceği , giyeceği hatta cebinde ki sigarası bile amerikan malı olanlar sonra çıkıp amerikan karşıtı numaraları da yapmasın Çıkıp desin ki , kardeşim ben amerikayıda israili de seviyor destekliyorum
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl Sevgili Xemcin coca cola almayınca kapanacak fabrikalardan kovulacak işçileri Kola yerine tercih ettikleri yerli malları üreten fabrikalara yerleştirecez
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.