Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Okuduğun yeter sana bizim zamanımızdaydı okumak iş sahası bu durumda olmadığı gibide ticari kafa aşılanmadı bize, küçük bir iş yeri tepende patron olmasından iyidir. Bir kadastorofa olucakmış diyede aç kalıcak halde olmamak lağzım .
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl sevgili lena ne oldu marduk varmı başka bi gelişme geliyomu hala bize doğru
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Yazar int. de arıyorum bir gelişme bulamadım (hint marduk) da hindistanında hazırlandığı yazıyor.
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl sevgili lena ben de merak ettim baktım bikaç yere bende bişey bulamadım ama ilginç bişey takıldı gözüme şimdi marduktan önce Hz.Ali'nin kılıcında 16 ocak 2006 yazıyomuşya, önemli bişeyler olucak diyolar sen bilirsin ne olcak
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Kılıç gökden indiğine göre gökteki imalatenede bir işaret konmuştur belki, ama dünyaya yaklaşan göktaşına bu tarihte nasa bir roket atıcak temmuzda amerikanın kurtuluş gününde taşa çarpıcak.
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Irak'ın işgalinin stratejik olmak dışında sembolik bir yanı da vardır çünkü Irak'ta Sümerlerden kalmış olan bazı gizli bilgilerin mirası niteliğinde olan bilgi kaynakları da vardı. Dolayısıyla Irak'taki müze soygunları medeniyetlerin temelindeki gizli bilgilerin saklanmakta olduğu İskenderiye Kütüphanesi yangını kadar önemlidir. Irak'ta her gün öldürülen insanlar arasında bilgileri rivayet düzeyinde de olsa bilen din adamlarının çok sayıda olması da bu yüzden tesadüf değildir.Bu yüzden de İsrail 'bela olması beklenilenlere','Potansiyel Hiksoslara' karşı infazlara başlamıştır ve durmayacaklarını açıklamaktadırlar. Hiksoslar 3661 yıl önce darbe yiyen medeniyetlere karşı ayaklanan ve ortalığı yakıp yıkan kavime verilen addır. Büyük savaş çoktan çıkmıştır bile ve zamana karşı yarışılmaktadır ” Not:Yazı alıntıdır.
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Eldeme göre mardukun dünyaya ikinci kez yaklaşacağı 2012de insanlık 3600 yıl önceki tablo ile karşılaşacak. Bu nedenle da bazı ülkeler stratejiyi yeniden düzenlemek için büyük ortadoğu projesini gerçekleştirme peşindeler. Peki bu hazırlık diyelim ki ulusların hazırlığı bu noktada birey olarak biz ne tür bir hazırlık içinde olmalıyız diye sormak gerekmiyor mu dağlık bölgelere yerleşmek yeterli bir tedbir ya da hazırlık sayılabilirmi. Evet konu derin anlaşılan bu konuyu daha çok tartışacağız.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.