Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 İki Gözüm Dokunma iki gözüm sorma ben kimim, adım ne, nereden geldim kim açtı bu kahrolası çukuru yüreğimde kimi sevdim, kime özlemim kaç yıl sevda doldu iliklerime kaç yıl eksildim. tut ki, bir pınarım suyu kesik akamadım nazlı nehirlere tut ki tut ki susturulmuş binlerce türkü bastırılmış binlerce acıyım baştanbaşa aşk ve ateş say ki, küle gömülmüş bir sevdadan düşleri islenmiş bir gecenin acısı damlıyor içime hasreti yaraya dönmüş bir ayrılığın sancısı uzun bir zaman evel toplayıp suskularımı yüreğimden denizlere fırlattım yalnız balıklar görsün yalnız balıklar öpsün diye gözyaşlarımı sorma ben kimim, yaşım kaç, adım ne nasıl düştüm bu kahrolası kaldırım taşlarına hangi anılar, acılar, ihanetler geçti üzerimden düşlerime hüzünler el koydu deli rüzgarların öfkesinde savruldu bahçelerim güllerim bir ihanetin girdabında kavruldu bütün sevdiklerimden ayrıyım şimdi bütün sevenlerım kırgın iflah olmam ben iki gözüm, iflah olmam düşmüş içime bir kez bu sevda bağışlamasin beni artık hiç bir hatıra tut ki, incinmiş bir gülüşüm gecikmiş bir düş bir ateşin çemberinde yarım kalmış sevinçler kanayan tut ki, kar altında sevincim bütün mevsimlere küsüm kanadı kırık bir serçeyim tut ki dağlarda koparılmış kınalı bir çiçek ateşin zulmünü gördüm suyun ihanetini baştanbaşa aşk baştanbaşa hasret susturulmuş milyonlarca türküyüm gerisini ne sen sor ne ben söyleyim dokunma iki gözüm sorma ben kimim, adım ne, nereden geldim yaşamak neyin karşılığıdır, ölmek neyin nasıl unutulur ölümsüz bir aşkın hazin öyküsü kaç mevsim ardından gözlerimi bırakıp gitti bir sarı çiçek bir sarmaşık belki çözer dilini yüreğimin upuzun yolların düğümlediği ihanetlerin kilitlediği.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 gerisini ne sen sor ne ben söyleyim dokunma iki gözüm sorma ben kimim, adım ne, nereden geldim yaşamak neyin karşılığıdır, ölmek neyin nasıl unutulur ölümsüz bir aşkın hazin öyküsü kaç mevsim ardından gözlerimi bırakıp gitti bir sarı çiçek bir sarmaşık belki çözer dilini yüreğimin upuzun yolların düğümlediği ihanetlerin kilitlediği.... Tşkler gönüldaşım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 SANADIR DUALARIM... Sevmek acı olsa da sevdiğinle tüm mutlulukları yaşa ve gözlerinin içi gülsün Ilık bir baharımsı umutlar bıraksın avuclarına kalbinden birer birer süzülen.. Lanet olsun seni simdi ve de gelecek zamanda üzecek insanlara.......... Armağan olsun sana benden dünyadaki tüm güzel cicekler.... Karanlıkta kalırsan gözlerindeki ışıltılar sana yol göstercektir.. Ağlarsan bir gün sakın üzülme;gözyasların her zaman sana mutluluklar bırakacaktır elbet Razıyım senin onurlu kardeşliğine; eğer sende razıysan benim gibi yiğit Kardeşine... Ama her zaman sen sevdiklerinle mutlu ol çünkü mutluluklar sana yakısıyor... Takatın kalmadığı zaman Yaradan senin kalbini yumusatıp esenlikler versin.. Acı ve hüzünlerin her zaman kelebek ömürlü olsun Kardeşim...... Şayet bir gün üzülürsen kardeşim bil ki benim gözbebeklerimde vardır iki damla gözyaşı.. Ben sadece kendim için mutluluk arayan sevgi dilencisiyim.... teşekkürler iyiki varsın Alıntı
Φ safir45 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 sorma ben kimim, adım ne, nereden geldim yaşamak neyin karşılığıdır, ölmek neyin nasıl unutulur ölümsüz bir aşkın hazin öyküsü kaç mevsim ardından gözlerimi bırakıp gitti Teşekkürlerrrrrrrr Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 sorma bana kimim nerden geldim buraya gözlerimdeki kırmızı bulutlar hangi günlerden sorma elbet olmuştur geçmişte açıklanamaz şeyler bağlardan çaldığım üzümleri yemişimdir yaslanıp mavi göğün göğsüne sorma bana kimim yaşım kaç, işim ne bana "seviyor musun" de başka bir şey sorma Alıntı
Φ suedam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 - Sen gittiğinden beri kaç zaman geçti bilmiyorum.. Sayamıyorum artık günleri.. Sen gittiğinden beri hayal kurmadım hiç. Yaşamadım hayallerimi sen gittiğinden beri.. Sadece hayallerim değil bende yaşamadım. - Sesini duymak değil seni sevmek.. Seni görmek değil seni sevmek.. Yokluğunda, sensizliğimde döktüğüm gözyaşı seni sevmek.. Ve ben her geçen gün seni daha çok seviyorum.. Alıntı
Φ GeMiLeRi YaKTıM Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ağzına,eline ve yüregine sağlık. . . Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.