Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Sevdiğinizi her şeyden kıskanırmısınız yoksa ne yaparsa yapsın banane mi? Alıntı
Φ **Tarayıcı** Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Herşeyden kıskanmam ama herşeyin de bir sınırı var nerde nasıl davranacağını bilecek değil mi ama... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM ACAİP KISKANCIMDIR HERŞEYDEN KISKANIRIM.BAZEN ÇOK İLERİ GİTTİĞİM BİLE OLUR AMA ELİMDE OLMUYOR KENDİMİ TUTAMIYORUM İŞTE..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Ben kıskanırım sevgilimi kendime güvenmemekle de hiç alakası olmaz sadece sinirim bozulmasın ve beni sinir etmesin isterim Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 çok değil ama kıskanırım..dozunu iyi ayarlamak gerek..fazla dışa yansıtmam.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 şeyh bedrettin demiş ki "yar yanağından gayrı palaşmak için herşeyi" konu paylaşmak için ama kıskançlık bazında ele alınmış paylaşımsa yukarıdaki kıskanmaksa eskiden bir parça vardı nasıldı kıskanıyorum diye hakkı bulut söylüyordu aklımda kalmış hakkı bulut bende bir ilk tir yaşadığımız kasabada konser veren ilk insan olduğu için ilkokulda bizi toplayıp götürmüşlerdi konsere beynime yer etmiş herhalde ben kıskancım utanmadan söylerim sevdiğimi kıskanırım arkadaş Alıntı
Φ oxan Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 belli olmaz aslında bazen su içtiği bardağı bile kıskanabılırım bazen de umrumda olmaz ama sanırım onu bı bayanla yanyana gorsem kesın krız gecırırım Alıntı
Φ denizyıldızı Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 ya öle bişi ki bu kıskançlık bazen insanın içinde aniden açan yani açması gerektiği düşünülen bi çiçek gibi ve eğer gerekiyosada biz soldururuz çiçeğimizi.. bazen yerli yersiz açıp solan bu çiçek kişiye bağlidır birazda.ben kendi açımdan sölim sevdiğimi kendi gözümden bile kıskanırım başasından.. e gerek yok sanırım:) Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 seven tabiki kıskanır sevmenin en kötü yanıda bu olsa gerek bazen hoşlandığım birini düşündüğümde bakıyorumki çok arkadaşı var çokta samimiler hemen vazgeçiyorum ki sonradan kıskançlık krizleri geçirmemek için yani seçicilik özelliğimin ilk başındaki unsurlardan biri bu kıskançlık meselesi Alıntı
Φ Bülent A Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 İnsan kıskanıyorsa seviyordur kıskanmayan bir insanın sevdiği bence tartışılır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Kıskanmak iyidir bikerem Ben çok kıskancımdır yeri gelirse erkek arkadaşından bile kıskanırım Düşünün yani o derece Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 hemde acayip... kıskandığım zaman ise iğnelerim o da bunu anlar... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 sevdiğim kadar kıskanırım Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 kıskanırım ama çaktırmam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.