Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevdiğinizi her şeyden kıskanırmısınız yoksa ne yaparsa yapsın banane mi?

Gönderi tarihi:

VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM ACAİP KISKANCIMDIR HERŞEYDEN KISKANIRIM.BAZEN ÇOK İLERİ GİTTİĞİM BİLE OLUR AMA ELİMDE OLMUYOR KENDİMİ TUTAMIYORUM İŞTE..... ^_^

Gönderi tarihi:

Ben kıskanırım sevgilimi kendime güvenmemekle de hiç alakası olmaz sadece

sinirim bozulmasın ve beni sinir etmesin isterim

Gönderi tarihi:

çok değil ama kıskanırım..dozunu iyi ayarlamak gerek..fazla dışa yansıtmam..

Gönderi tarihi:

şeyh bedrettin demiş ki

"yar yanağından gayrı palaşmak için herşeyi"

konu paylaşmak için ama kıskançlık bazında ele alınmış

paylaşımsa yukarıdaki

kıskanmaksa

eskiden bir parça vardı nasıldı

kıskanıyorum diye

hakkı bulut söylüyordu aklımda kalmış hakkı bulut bende bir ilk tir yaşadığımız kasabada konser veren ilk insan olduğu için ilkokulda bizi toplayıp götürmüşlerdi konsere beynime yer etmiş herhalde ben kıskancım :blushing:

utanmadan söylerim sevdiğimi kıskanırım arkadaş

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

belli olmaz aslında bazen su içtiği bardağı bile kıskanabılırım bazen de umrumda olmaz ama sanırım onu bı bayanla yanyana gorsem kesın krız gecırırım :D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ya öle bişi ki bu kıskançlık bazen insanın içinde aniden açan yani açması gerektiği düşünülen bi çiçek gibi ve eğer gerekiyosada biz soldururuz çiçeğimizi.. bazen yerli yersiz açıp solan bu çiçek kişiye bağlidır birazda.ben kendi açımdan sölim sevdiğimi kendi gözümden bile kıskanırım başasından.. e gerek yok sanırım:):P

Gönderi tarihi:

seven tabiki kıskanır sevmenin en kötü yanıda bu olsa gerek bazen hoşlandığım birini düşündüğümde bakıyorumki çok arkadaşı var çokta samimiler hemen vazgeçiyorum ki sonradan kıskançlık krizleri geçirmemek için yani seçicilik özelliğimin ilk başındaki unsurlardan biri bu kıskançlık meselesi

Gönderi tarihi:

İnsan kıskanıyorsa seviyordur kıskanmayan bir insanın sevdiği bence tartışılır

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Kıskanmak iyidir bikerem -_-

Ben çok kıskancımdır yeri gelirse erkek arkadaşından bile kıskanırım :D Düşünün yani o derece :sweatingbullets::lol:

Gönderi tarihi:

hemde acayip... kıskandığım zaman ise iğnelerim o da bunu anlar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.