Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2014 11 yıl arkadaşlar siyshi bayvebayan beraber söylüyorlar mor şapkalılar yolda çekilen bir klip 2003 lerde fransız kanallarında her sabah çıkardı ama ismini hatırlamıyorum bilen varsa ltf yazsın
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2015 10 yıl aslında bir şarkı arıyorum çünkü hatırlayabildiğim sadece klip. klip gotik bir sirk ortamında geçiyordu. sirkte çalışanların hayaletleri falan vardı. bir kız da altında ağ olmadan ipte yürüyordu. şarkı 2000 - 20005 arası bi döbeme ait.
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2018 7 yıl Tarih 25.03.2015 at 20:51 , zevcemm dedi: aslında bir şarkı arıyorum çünkü hatırlayabildiğim sadece klip. klip gotik bir sirk ortamında geçiyordu. sirkte çalışanların hayaletleri falan vardı. bir kız da altında ağ olmadan ipte yürüyordu. şarkı 2000 - 20005 arası bi döbeme ait. Bu şarkıyı yıllardır bende arıyorum...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2022 2 yıl Dostum sen çok kral adamsın.. Kaç yıldır aradığımı tahmin bile edemezsin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.