Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 selam ,ben Ankara'dan mert.yaş 27 ınşaat mühendıslıği yapıyorum kendi şirketımızde.. espriyi,şakayı çok severım..çok gezerım çok da bilirim.. hoşbuldum,teşekkurler.. heyy elınıze batmaz bi hoşgeldın deyın yahu Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 hele çeneni topla bir sen... ... Çok biliyormuş... Sana soru o zaman... İkiz kulelerin yıkılması üzerine,Amerika Birleşmemiş Devleti hangi ırktan 'geçmiş olsun' niyetli inek yardımı görmüştür.... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ABD ye inek kaptıırlmaz alimallah....genom projesı ile inekten savaş ordusu felan yapar mazallah Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Öncelikle savaş düşünen aptalların işi olduğu için,emin ol;insan beyninden başka bir ordu oluşturamaz ABD... Sana gelince... Konuyu saptırma... Sorum hala geçerlidir... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 yaw hındıstanı gezmedım bilemıcem ABD başkanı gömleğini kıme ütülettırır peki Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 yav Hindistan'ı çok gezmedim,bilemicem... Evet bu cümlende çürüteceğim iki şey var... 1.si demek ki;çok gezmiyormuşsun... Ve;çokta bilmiyormuşsun... Bana sorduğun soruya gelirsek... Pek bir iddaalı değilim çok bildiğim konusunda ama... Görünüre bakarsak İngiltere'den tutalım Türkiye'ye kadar,bayağı bir kişi Bush'un gömleğini ütülüyor... Hem de yalanarak... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 yaw burada hıpotez sunmuozkı çürütuosun,o bir deyımdır çok gezerım çok bilirim madem bişeler tartışıoz,bı soru da benden.yeşil algler düşünebilir mi Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Evet... Hipotez yerini bulmadan çürütülmüştür... Bu ikinci sorun oluyor bu arada... Cevaplayayım... Düşünme yetileriyle ilgili olarak düşünemezler... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 alglerin düşünemediğine nasıl eminsin,konuşmamak düşünememektır mi Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Tabiki değil... Mesela sen çok konuşuyorsun ama aynı zaman da düşünemiyorsun da... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 sen de düşünüyor ama konuşamıyorsun alglerın düşünemediği ne nasıl emınsın demiştim Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ... Emin değilim ... Ama bilimin söylediklerinin arkasındayım... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 evet metaforlara kaçış ha...peki umut işkence yi uzatırmış Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Umudun çoksa cellat olabilirim... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 umudun kendısı cellattır zaten,umut öldürür avutur,umud değildir insanı yaşatan yalanlardır Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Aaa...düşündü.. Şaka bir yana umuda bağlanmak umutsuzluktur demiş sevdiğim bir şahıs... Yalanlarını kaldıran olalım madem... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 yalanları kaldırırsak insanlıkta kalkabılır,çünkü birçoğumuzu yaşatan yalanlardır Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Bir insana yaptığı yanlışı anlatmanın en iyi yolu;oyununa katılmaktır... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bak bu çok doğru, çünkü her oyunun bi son perdesi vardır değil mi şahta olsan piyon da oyun sonun da aynı kutuya koyulursun çünkü....de mi Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ugh... dişleri diyorummm... felsefe yapmadan önce bi fırçalasan diyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 fırçalamak ne kelime,biledik de dişleri.. buyur kabile reislerinin felsefelerini takdir ederim.. buyur üstad Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bak bu çok doğru, çünkü her oyunun bi son perdesi vardır değil mi şahta olsan piyon da oyun sonun da aynı kutuya koyulursun çünkü....de mi Aynı kutuya konulur lakin... Kutuya konulma vaktini getiren de çoğukez şahın yokluğudur... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 oyunlar şahlarla kazanılır,sahı sah yapan da piyonlar değil midir? Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Satranç seven biri olarak veziri göz ardı etmeyelim lüttfen... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 evet satranç bilmem ama hayat satrancında da vezırler sahı devırır,gizli güççççç Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.