Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

:D ARKADASLAR SİZLERE BİR SORU SORACAGIM ALACAGIM EN İLGİNÇ VE DEĞİŞİK YANIT KARSILIGINDA SİZLERDE BENDE MUTLU OLACAGIM..

MESELE ŞU :SEVGİLİNİZLE BERABERLİĞİNİZİN YIL DONUMU OLDUGUNU DUSUNUN SEVGİLİNİZE YAPACAGINIZ EN İLGİNÇ SÜPRİZ NE OLURDU CEVABLARINIZI BEKLİYORUM

[email protected] cevablarınızı bu mail adresinede atablilirsiniz en ilginç cevabı bekliyorum..... :wub:

Gönderi tarihi:

Aşkımı eve çağırırdım.

Ona bir süprizimin olduğunu söylerdim..

Önce gözlerini kapamasını isterdim..

O gelmeden hazırlamış olduğum, korkunç maskeyi takardım.

Gözlerini açmasını isterdim..

Artık korkudan ölürse, ölüm onun için en büyük süpriz olur..

Ama ölmezse, iyi bir tokat yerdim..

O tokatta benim için büyük bir süpriz olurdu...

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:

:D ARKADASLAR SİZLERE BİR SORU SORACAGIM ALACAGIM EN İLGİNÇ VE DEĞİŞİK YANIT KARSILIGINDA SİZLERDE BENDE MUTLU OLACAGIM..

MESELE ŞU :SEVGİLİNİZLE BERABERLİĞİNİZİN YIL DONUMU OLDUGUNU DUSUNUN SEVGİLİNİZE YAPACAGINIZ EN İLGİNÇ SÜPRİZ NE OLURDU CEVABLARINIZI BEKLİYORUM

[email protected] cevablarınızı bu mail adresinede atablilirsiniz en ilginç cevabı bekliyorum..... :wub:

süprizin boyutu imkanlarina, hava sartlarina ve yasadigin sehire bagli ...

Gönderi tarihi:

Bu yıldönümleri kadınlar için neden bukadar önemli bir türlü anlamam.Sanki dünyada kadın-erkek iilşkilerden daha önemli bir şey yokmuş gibi davranıyorlar.İlişki sadece ilişkidir,iki kişi arasında hoş vakit geçirmek için yaşanır bunun her yıl törenlerle kutlanmasına,bir kutsallık yamasına sarılmasına ne gerek var bir türlü anlayamıyorum.Mesela ben bir önceki sevgilimden beraberliğin yıldöneminde onu aramayı unutup halı saha maçına gittiğim için ayrılmıştım.Ne var bunda şimdi...

Gönderi tarihi:

Deliye hergün bayram..

Sevene hergün yıldönümü..

Gönderi tarihi:

Bu yıldönümleri kadınlar için neden bukadar önemli bir türlü anlamam.Sanki dünyada kadın-erkek iilşkilerden daha önemli bir şey yokmuş gibi davranıyorlar.İlişki sadece ilişkidir,iki kişi arasında hoş vakit geçirmek için yaşanır bunun her yıl törenlerle kutlanmasına,bir kutsallık yamasına sarılmasına ne gerek var bir türlü anlayamıyorum.Mesela ben bir önceki sevgilimden beraberliğin yıldöneminde onu aramayı unutup halı saha maçına gittiğim için ayrılmıştım.Ne var bunda şimdi...

Bencede...

bende kuaföre gittigim icin ayrilidim yildönümünde..

yani bunu takinti haline getiren keklerde var ;)

Gönderi tarihi:

Sen şimdi kuaföre gittin diye sevgilinden ayrıldınmı....??

Gönderi tarihi:

Sen şimdi kuaföre gittin diye sevgilinden ayrıldınmı....??

evet yeni sac modelimi begenmemisti.. :P

o önemli günü unuttugum icin ayrilmistik, ama uzun sürmemisti ayrilik...

Gönderi tarihi:

Sanırım şimdi gene ayrısın..

Gönderi tarihi:

ya sen?

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bence de olay abartılmamalı ama insanın içinden geliyo o gün bi değişiklik bekliyosun.fikirlerine hakketen katılıyom emme sana da yuh demeden edemiyom ulen yıldönümünde unutup halı saha maçona gitmek duyduğum en büyük angutluktu.ne diyim bence kim olsa seni terkederdi böle bi durumda

Gönderi tarihi:

Güzel bir pasta yaptırırsın..

kırmızı masa örtüsü..

kırmızı mumlar..

Buz kovasında beyaz bir mendile sarılmış şampanya..

masanın üstünde en sevdiği çukolata ve çeşit çeşit peynirler..

alınan hediyeye seni seviyorum yazmak unutulmamalı tabi..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.