Φ lilchicky Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Herkese Merhabalar .. forum konulari gercekten cok cezbedici, ve cok kaliteli yazilar var. Emeklerinize tesekkur ederim. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 hey sen zilci arkadaş eren sana diyorum jojuğum hadi ama seni bekliyik......şimdi mehter marşını çalın bakem...hoşmu geldin nasıl geldin beni heç alakadar etmez.ben partiye gidiyorum gelmek isteyen gelsin...... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Hoşgeldin civci arkadaş... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Bak dediğine bak bak bak istifa ettiysen söyle bilelim biz sana devrettik bandoyu ama sen emanete sahip çıkamıyorsan başkasına bırak ne bu yaff her gelene bandoyu hazırla banane yaff parayı sen al oh bandoyu be çalıştıram bırattım al senin olsun kayıtları ben tutar parayı toplarım...... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 hoş geldin sağol düşüncelerin için... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 hoş geldin sefa da getir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.