Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl bende kendimi forumun girişindeki yazıya uygun olarak tanıtıyımda yönetiminde gönlü olsun bari genelde çok neşeli,nadiren hüzünlü ama hep içime kapanığımdır kolay alışamam,arkadaş olamam ama alışınca çok sıcak kanlıyımdır tüm sıkıntılarımı içime atar,kahrımdan ölsem bunu karşımdakine yansıtmam enazından yansıtmamaya çalışırım olaylara hep iyimser bakmayı seçer,zor sinirlenirim zaten sinirlensemde çabuk yatışırım kinci değil affediciyimdir araştırmayı,belgesel izlemeyi,satranç oynamayı severim gel gör ki derslerime hiç ilgi duymam acayip tembelimdir özellikle gereksiz ve sıradışı şeylerle hayvanlar alemi hakkındaki bir çok şeyi bilirim bilmesemde mantıklı bi açıklama uydurabilirim neyse benden bu kadar
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl bende kendimi forumun girişindeki yazıya uygun olarak tanıtıyımda yönetiminde gönlü olsun bari genelde çok neşeli,nadiren hüzünlü ama hep içime kapanığımdır kolay alışamam,arkadaş olamam ama alışınca çok sıcak kanlıyımdır tüm sıkıntılarımı içime atar,kahrımdan ölsem bunu karşımdakine yansıtmam enazından yansıtmamaya çalışırım olaylara hep iyimser bakmayı seçer,zor sinirlenirim zaten sinirlensemde çabuk yatışırım kinci değil affediciyimdir araştırmayı,belgesel izlemeyi,satranç oynamayı severim gel gör ki derslerime hiç ilgi duymam acayip tembelimdir özellikle gereksiz ve sıradışı şeylerle hayvanlar alemi hakkındaki bir çok şeyi bilirim bilmesemde mantıklı bi açıklama uydurabilirim neyse benden bu kadar ben bu çocuğu çok sevıyorum.çocuk dıyorum çunku lise öğrencısı henuz öğrencı olarak araştırması burada paylaşması,düşünebılmesı çok güzel.. her gencımız boyle olsa.. ayrıca dilerim ki ayhan; öğrenıp araştırdıkların senı yanlış yere göturmez umarım..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ben bu çocuğu çok sevıyorum.çocuk dıyorum çunku lise öğrencısı henuz öğrencı olarak araştırması burada paylaşması,düşünebılmesı çok güzel.. her gencımız boyle olsa.. ayrıca dilerim ki ayhan; öğrenıp araştırdıkların senı yanlış yere göturmez umarım.. yaa şimdi tmm sev bişi demiyom bende seni seviyomda çocuk falan karizmayı çiziyon
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bırakın şu küçük şizofrenibeni kendi hayranı sandı bi ara hayran olunmıycak gibimiyim
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl hayran olunmıycak gibimiyim sorma öss ye ne zaman çalşışacan burda zaman kaybetme derim başla şi,mdiden
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar sorma öss ye ne zaman çalşışacan burda zaman kaybetme derim başla şi,mdiden zaten siz öğretmenler hepiniz aynısınız yaa öss'ye kalmış bi sene stres yapmışım şimdi söylencek şeymiydi bu bee
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl zaten siz öğretmenler hepiniz aynısınız yaa öss'ye kalmış bi sene stres yapmışım şimdi söylencek şeymiydi bu bee anında çevrim dışı çalışmaya başladı sen kimsin ya ne öğretmeni
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar meraba yazısını buraya yazdık vedayı da buraya yazalım bari evet arkadaşlar forumdan ayrılıyorum ama hemen öyle sevinç çığlıkları atmaya başlamayın boşuna geri dönecem anlıycağınız tatile gidiyom ara sıra uğrar kontrol ederim sizi hadin arkadaşlar byeee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.