Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 iyi hadi gözün aydin kendim için konuşuyorsam namerdim sırf ikili ilişkileri iyi tutmak için yarın birgün turkiyeye gelir bakarsın turizme katkıda bulunuruz döviz getirir memlekete. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 kendim için konuşuyorsam namerdim sırf ikili ilişkileri iyi tutmak için yarın birgün turkiyeye gelir bakarsın turizme katkıda bulunuruz döviz getirir memlekete. bende baska bisey düsündüysem namerdim Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 sen biliyormusun bu parçayı zaten okumuş senin yazdıklarını sordu bana ne diyor diye ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Hi Roksolana I´m just joking with my old friend Mohi... he is very active in interculturel management.. i´d also tried to find the song you are looking for, but for me it´s sounds like Greek music.. but i even don´t know it better Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 (well done) aferim gözüme girdin. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 (well done) aferim gözüme girdin. cok merakliydim sanki oraya girmeye, üstü kalsin Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 bu arada bizden aşşağıda şakımöıyorsun amman yerinde kal.. Alıntı
Φ Roksolana Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Hi Roksolana I´m just joking with my old friend Mohi... he is very active in interculturel management.. i´d also tried to find the song you are looking for, but for me it´s sounds like Greek music.. but i even don´t know it better thank you alaTurka. but I think it's not Greek music.. it's something or turkish or arabesk, because in music have turkish melody but it's mix Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 bu arada bizden aşşağıda şakımöıyorsun amman yerinde kal.. yok yok ben sakmam, bu isin ustasi sensin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 thank you alaTurka. but I think it's not Greek music.. it's something or turkish or arabesk, because in music have turkish melody but it's mix sorry honey but i really don´t know any song like this... Couldn´t you write something more about ? Alıntı
Φ Roksolana Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 sorry honey but i really don´t know any song like this... Couldn´t you write something more about ? more about... sing man and women. club mix with arabesk melody. I'm sure that it's new song. but who singer.... maybe really arabesk... Alıntı
Φ Roksolana Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 sorry honey but i really don´t know any song like this... Couldn´t you write something more about ? I found! it's Dj Dream - Awarahum remix Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 İnsanlar ikiye ayrılır. Kendi dillerinde konuşanlar ve KOnuşmayanlar. Konuşmayanlar sınıfı içine kendillerinde konuşmayanları da yerleştirebiliriz. sizi bu sınıfa yerleştiriyoruz. ve bu sorunu burada çözüyoruz. BOZAN KENDİNDE KAL: Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 more about... sing man and women. club mix with arabesk melody. I'm sure that it's new song. but who singer.... maybe really arabesk... looks like arabesk, so looks like turkish etnic music, really interesting logic. and you said arabesk not arabesc, you're a turk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.