Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 ALEMSİN GÜLDÜRDÜN BENİ DOĞRU DİYON....... HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR DOĞRUSU VARDIR......... DÜŞÜNCELERİNE SAYGI DUYMAK DÜŞER BANA İYİ GÜNLER VE İYİ BİR TARTIŞMA KONUSU BULMALAR CANLARIM...... düşüncelerimin doğruluğuyla alay etmesen ozaman saygı duyduğunu anlardım ben siz gülesiniz diye veya fıkra olsun diye yazmadımki bu cevabı delillerle ıspatladım resmen hadi sende bir delil göster aklını gösterebilirmisin? Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 düşüncelerimin doğruluğuyla alay etmesen ozaman saygı duyduğunu anlardım ben siz gülesiniz diye veya fıkra olsun diye yazmadımki bu cevabı delillerle ıspatladım resmen hadi sende bir delil göster aklını gösterebilirmisin? BEN DALGA GEÇMEDİM SADECE BAYANLARLA ALAKALI GÖSTERDİĞİN ÖRNEĞİN HOŞUMA GİTTİ O KADAR...DOĞRUDUR BU DÜŞÜNCE.......ZEKA DERECESİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR......ANLAMA VE ALGILAMADA KATILDIMI İŞİN İÇİNE SENİN DURUMUNA DÜŞER İNSAN....... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 BEN DALGA GEÇMEDİM SADECE BAYANLARLA ALAKALI GÖSTERDİĞİN ÖRNEĞİN HOŞUMA GİTTİ O KADAR...DOĞRUDUR BU DÜŞÜNCE.......ZEKA DERECESİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR......ANLAMA VE ALGILAMADA KATILDIMI İŞİN İÇİNE SENİN DURUMUNA DÜŞER İNSAN....... benim durumumda ne varmış söyleyip söyleyip sonra alınma diyorsun .......... ne demek algılama ne demek ben antenmiyim demek istiyorsun Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 benim durumumda ne varmış söyleyip söyleyip sonra alınma diyorsun .......... ne demek algılama ne demek ben antenmiyim demek istiyorsun NE ANTENİ SADECE ALICI DİMEK İSTEMİŞTİM YANLIŞ YAZMIŞIM PARDON İDARE ET GARİ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.