Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 19 yıl selam,bu şiiri kendim yazdım,şiirim hakkındaki iyi kötü fikirlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim. ŞEYTAN sev, anasını satayım dedi şeytan, sev, hakedip hak etmiyor mu? diye sormadan Hiç anlamadan sev,hergece onun hayaliyle uyuyacak ve gözlerin sabaha onun hayaliyle merhaba diycek kadar. sev,onun için ölecek, onun için öldürecek kadar sev,ondan başka herşeyi unutacak kadar sev,sen kalbinin, kalbin de onun esiri olcak kadar sev,onu hiç kimsenin sevemeyeceği kadar ey,Tanrım affet, ben bir gunah işledim, şeytana uydum onu çok sevdim.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 19 yıl keşke şiiri şiir gibi yazsaydın da bizde bir değerlendirme yapsaydık düz yazı şeklinde şiiri anlamak zor oluyor yinede güzel bunları hakkettin
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 19 yıl Güzel bir nik seçmişsin kendine şiirin de hiç fena değil eleştirmek bana düşmez ama kelime vurgularını daha bir şiddetli yapmaya çalış sanki yazı yazıyormuş gibi değilde konuşuyormuş gibi yaz ve kafiyelere çok kafayı takma anlatım uslubunu ifade etmek istediğin duygulara esir etme bırak serbest takılsınlar ve şiir yazarken her bir satırdan sonra entera basarsan şiir gibi yazmış olursun umarım hevesini kırmamışımdır.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 19 yıl Yazar ŞEYTAN sev, anasını satayım dedi şeytan. sev, hak edip etmiyomu diye sormadan hiç anlamadan sev, her gece onun hayaliyle yuyyacak ve gözlerin sabaha onun hayaliyle merhaba diycek kadar sev, onun için ölecek onun için öldürecek kadar se, ondan başka herşeyi unutacak kadar sev, sen kalbinin kalbinde onun esiri olacak kadar sev, onu hiç kimsenin sevemeyeceği kadar ey,tanrım affet ben bir gunah işledim şeytana uydum onu çok sevdim TheLastofMohicaN ve armana yardımcı oldukları için çok teşekkürler.arman,hevesimi kırmadın,kafiyeye takıntılı olduğumun farkındayım.tavsiyene uyucam demek isterdim ama artık şiir yazmıyorum.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 19 yıl Yazar öğrendimya yolunu bi şiirimi daha yazmadan bırakmam:) OLMAZ olmaz ama olmuş işte şu garip gönlüm günün birinde sevnez ama sevmiş işte olmaz ama olmuş işte hayatıma aşk acı ve hüzünle birlikte bana sormadan girmiş işte olmaz ama olmuş işte kalbimin benden başka bi sahibi fakat çok çektirmiş gönlüme onun bu beklenmeyen misafiri olmaz ama olmuş işte kaybedivermiş herşey önemini yüzümdeki son zerre gülücükte arsız bi göz yaşına bırakmış yerini olmaz ama olmuş işte kalbim bir sarhoş ben bi deli aşık oluvermişim işte olmaz ama olmuş işte avazım çıktığı kadar haykırmışım ona olan aşkımı duymamak için kapatmış kulaklarını olmaz ama olmuş işte neler,neler yapmışım bilsin diye sevgimi görmemek için kapatmış gözlerini olmaz ama olmuş işte şiirler yazmışım,deliye dönmüşüm de gene anlayamamış beni kabul etmemek için sevgimi kapatmış kalbini olmaz,olmamış da zaten, onu ne kadar çok sevdiğimi bilmesine rağmen o taş kalpli sevgili sevmez,sevmemişte zaten
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 19 yıl paylaştığın şiirler gerçektende güzel bence sen bu işi bırakma olacak bu iş.
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl Yazar SEVMEDİNKİ sen, sevgi bahçesinin sevda gülünü tanır mısın? sadece sevdiğine gözüktüğünü bilir misin? sevmedin ki bilesin sen, sevgi köyünün sevda bulutlarını tanır mısın? ne için ağladıklarını bilir misin? sevmedin ki bilesin sen, sevgi ordusunun sevda askerlerini tanır mısın? sonsuza dek ne için nöbet beklediklerini bilir misin? sevmedin ki bilesin sen, sevgi zindanının sevda mahkumunu tanır mısın? onu orda neyin tuttuğunu bilirmisin? sevmedin ki bilesin sen, uzanıpta dokunamamayı sevipte sevilmemeyi çaresizliği acı çekmeyi bilir misin? sevmedin ki bilesin sen, gözyaşlarımın sebebini seni nasıl sevdiğimi bilmedinki sevesin EN SEVDİĞİM OLANA.... önce bir başağrısı oldun ardından birdizi can sıkıntısı bununlada yetinmeyip tüm kalbimi dolduran sevgi oldun sonrada tüm hayatımı kapsayan umutsuzluk gözümde yaş oldun öyle zalimleştin ki ben yeter artık dedikçe büyüyen bir yürek acısı oldun hayatıma girmekle kalmadın hayatım oldun sana canım dedim canımı almaya gelen azrail oldun denizlerimde hiç batmayacak gemi gökyüzümde hiç kaymayacak yıldız kalbimde hiç bitmeyecek sevgi oldun tesellisi bulunmayan derdim oldun sen herşey oldun da bir benim olmadın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.