Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 sevgilimin bazı davranışlarını sevmiyorum ve değiştirmeye çalışıyorum. o da kendisini olduğu gibi kabullenmemi istiyor. beni çok baskıcı ve yönetici olarak adletti. galiba kızı çok sıktım. valla bence sIKMAA karsidaki SIKINCA insan SIKILIYO ve sevsede soguyoo sonu ayriliga kadar gidiyooo bence bir birinizi serbest biraksaydiniz belki bole olmazdii yada onu oldugu gibi kabul etseydinnn Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Peki isteklerimiz ne olacak.. Başkasındanmı isteyelim hayalet.. Pek gevşek bırakmayada gelmiyo.. Bildiğini okuyo karşıtaraf.. Bazı bildikleri ise acayip geriyor beni... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Peki isteklerimiz ne olacak.. Başkasındanmı isteyelim hayalet.. Pek gevşek bırakmayada gelmiyo.. Bildiğini okuyo karşıtaraf.. Bazı bildikleri ise acayip geriyor beni... seni anlliyorum ama senin isteklerine bagli istek anlayisi goreceli benim eski sevgilim okulu birakip onla evlenmemi istedi inansiz oldugumu bile bile kapanmami istedi arkadslarima kizlara bile karisiyodu yasitim erkek kuzenlerime bile karismaya basladi ve ben bir yil boyunca dayandim ama okul konusu bardagi tasirdii bence istek derken ne kastettigin onemlii........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tabiki isteyende haddini bilecek.. Çok aşırıya kaçmıcak.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 yaniii ondan diyorumm... o yuzden ben birinin kizi cok SIKTIGINI gorunce eski gunler aklima geliyo ve acayip feministlesiyorum yada simdi dikkat ediyorum acayip karismalarina izin vermem tamam kiz cok acik giyer beyenmessin solersin yada makyaji fazladir yada erkeklerle iliskisi fazlaa yani istekler genelde bole oluyoo onlar bana dogal geliyo ama gelecege yonelik karismalari kaldiramam Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 zaten hep hakliyim derim kendime bazen haksizda olurumm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Bazen haksız olmalısınki diğerleride haktan pay alsın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.