Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ben "İmparatorluğun Son Döneminde(Çöküş Döneminde) Osmanlı Ermenilerini" konferansı ile ilgili bir kaç ifade nakletmek istiyorum.

AP`de bu kez Ermeni sorunu masaya geliyor, 22.9.2005

Türkiye, AB ile "kritik 3 Ekim virajı"na girerken, Avrupa Parlamentosu (AP) çatısı altında Türkiye karşıtı görüşler, çeşitli konferanslar aracılığıyla dile getirilmeye devam ediyor. AP'de, 2 gün süren "Kürt sorunu" konferansının ardından, bugün de Ermeni sorununun masaya yatırılacağı "Aralık 2004 - Ekim 2005. Türkiye değişti mi?" konferansı düzenlenecek.

Soykırım var demeyeceklerse hiç toplanmasınlar!, 22.9.2005

Fransa'da ki Soykırım Yasası'nın geçmesinde etkin rol oynayan diasporanın kilit isimlerinden Alexis Gövciyan'ın 23 Eylül'de Boğaziçi Üniversitesi'nde başlayacak konferans için yorumu bu. 'Soykırım yoktur' diyenlerle konuşmayı bile gereksiz görüyor

’1896 Ermeni olayları sistematik linç’, 24.9.2005

Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Edhem Eldem, “1896 İstanbul Ermeni olaylarının sistematik ahali linç olayı, katliam olayı olduğu görülüyor” dedi.

SOROS'UN TÜRKİYE AĞI

Soros'un vakıflar ve enstitüler ağı var. Soros, Open Society Institute yani Açık Toplum Enstitüsü ile Türkiye'de de yasal (!) olarak faaliyette bulunuyor. Enstitünün ilgi alanları "Eğitim, AB, Siyasi Reform, Kadın Hakları, Bölgesel Farklılıklar, Medya ve Sivil Toplum" olarak belirlenmiş. Bu ilgi alanlarında yürütülen faaliyetlerde Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptıklarını söylüyorlar. Sabancı Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi ile olan ilişkisi kurumsal düzeyde.

Bilgi Üniversitesi bünyesindeki "Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Eğitim ve Araştırma Birimi", "İnsan Hakları Merkezi" Soros tarafından yönetiliyor ve finanse ediliyor. Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki "Sosyal Politikalar Forumu" ve Sabancı Üniversitesi'ndeki İstanbul Politikalar Merkezi ve Eğitim Reformu Girişimi Soros'un ellerinde. Bunların yanında Soros'dan fonlanan pek çok STK var.

Erdoğan`dan mahkeme kararına tepki, 24.9.2005

Erdoğan, Ermeni konferansı tartışmaları için 'yapılanlar provokasyon' dedi Ermeni konferansı hakkındaki durdurma kararı için 'farklı bir diaspora yaratma çabası' diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''bunların hortlatılmasını provokatif hareket olarak görüyorum'' dedi.

Bana göre herşey bu kadar aleni ve açık olarak gözümüzün önünde cereyan ederken Sayın Başbakanın ifadesini anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Bu nedenle sizlerinde bu konu ile ilgili düşüncelerini öğrenmek istiyorum. (Tuhaflık bende mi anlamaya çalışacağım)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

burası demakratik bir ülkedir dileyen istediğini söyler.ama bedelini de yasalarla öder.yapılan konferans türkiyenin demokjratik bir ülke olduğunun göstergesidir.ama tutupta kimse orada biz soykırım yaptık diyemez.başbakan avrupa nın eline koz vermememek adına kontrolleri dahilinde bir konferans olmasını istiyordu.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.