Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Simdilik halimden memnunum dogville..Bir sikayetim yok..Insallah bundan sonra da boyle gider.. Sen Istanbul'da misin?... niye istanbul dedin Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bilmem,bir sebebi yok...Ben Istanbul'daydim da belki de ondan sordum... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bilmem,bir sebebi yok...Ben Istanbul'daydim da belki de ondan sordum... Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Evet maser,zaman zaman insani uzen,sinirlendiren ya da hayal kirikligina ugratan bu tip hadiseler maalesef yasiyoruz... Italya-Fransa demissin Italya finale kladiktan sonra bir gorseydin buralari..Fransizlarin yaptiginin belki 10 katini yaptilar...Sehrin her yerinde italyanlar sokaklardaydi ama Toronto'daki arkadaslardan duyduguma gore orasi daha da hareketliymis.. Simdi bu final ilginc olacak..Ama hangisi kazanirsa kazansin burda cumbus olacak belli Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ee bu kezde bız mısafırınız,hani çay Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 kriptex saol,hosbuldum sedelina hosgeldin caylar geliyor ama biraz hazirliksiz yakalandim herhalde iyi bir ev sahibi degilim ama yine de elimden geleni yapicam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.