Φ Mehmet Aluç Gönderi tarihi: 31 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2014 Dün seni yolda gördümKoştum elbiselerimi değiştirdimKokuları sürdüm yola çıktım gitmiştinTatlı kalbinde aşk sezmiştimGamzeli yanağında bal buse kondurmak istemiştimBoynunda ince bir gerdanlık vardıOnu ben sana almıştım hala koynunda idiHala kapının önündeyimBazen pencerenin önünde seni bekliyorumAlnındaki güzelliğiYüzündeki masumiyetten al olmuş yanaklarınıGörmek için bekliyorumZaman saatler geçmiyorÖmrüm de ömür geçiyor sen yoksunİnan tüm gururumu ayaklar altına aldımUmutlarımın yelkenini sana doğru açtımTüm kış mevsimlerimi bahar gözlerinin mevsimine kilitledimHala bekliyorumŞimdi tüm sokaklarda şehirde dolaşıyorumSeni bulmak ümidi ileÇabuk gelGelmezsen hayallerimeYarınlarıma neler söylerimGözyaşlarıma ben bunu sensizliği nasıl açıklarımGördüğünde beni tanırsınKalbim sen atanGözlerim sen bakanHayallerim rüyalarım sen kokan beni tanırsın.Mehmet Aluç Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.