Φ Mehmet Aluç Gönderi tarihi: 31 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2014 Hayal perdemde zaman Çile yumaklarında sevgim var bana bakan Deniz gibi çalkalanmayan kelimeleri kalemim ile gönlümdür yazan Hislerimde duru mısralara koşan Hüzün ’süz şehirlerde şiirler yazan Hayal perdemde ben ve zaman Kelimesiz’lik diyarına kelimeleri sevgi ile yazan Gökyüzünde kayan yıldızlar gibi gönüllere akan Hayal perdemde ben ve zaman ve şiirlerim Hayal perdesinde gerçekleri yazan bir şair ve sevgim Şiirler yazıyorum mutluluk ile gönüllere dolan Susmuyorum Ben sussam da mısralarım susturtmuyor Yazıyorum Dertli dizelere mısralara aşkı ekliyorum Sancılara duyguları iliştiriyorum Mahkûm duygulara gülümsemeler katıyorum Hece ’siz sözlere anlam katarak şiir haline getirerek Aşkı sevgiyi hisleri katıyorum Şair yazdıkça yaşar Okundukça yaşar Yazmazsa da yaşar Okunmazsa da yazar Okuyucularının düşlerine şair koşar Koşar yazar Coşar yazar Düşer yazar Yazar bakar Bakar hissiz kelimelere hislerini katar Düşlere yüreğinin renklerini katar Hecelere rüyalarını katarda yazar Gönüllerde şiir ile yaşar Pişmanlığın telaşlı kararlarını katmaz da yazar Okuyucularına gönlündeki aşkı katarda yazar şair Yüreklerdeki yangınları yazar bir bir Renksiz utanç dolu kelimelere renk katarak Utanç dolu kelimelere edep katarak yazar Çocukların kuyruğu olamayan uçurtmalarına mısralardan kanat takar Gönül yükü olanların yükünü alır şair Güzellikler dolu gönlünden bakar Düş görmeyen âşıklara düşler yazar Susmuş dillere dil katar Yurtsuz gönüllere yurt yapar Sevmelerin imkânsızlığına ışıktır şair Hayal perdemde ben ve zaman Şiirlerim ve ben şair her an Mısralarımla okuyucularının gülen gözlerine bakan Okuyucularının gülen gözlerinde gezen ve yazan Mehmet Aluç Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.