Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Onun adina! bizi yoktan var ettin! sen yaradandin,yaratman gerekirdi. sen mihribandin,muhebbet etmen gerekirdi. ... sen yanlizdin.. denizleri yarattin. bulutlari yarattin. agaclari meseleri.. kuslar ve jeyranlari yarattin. ... sen yaradan her sey seni ibadet ediyordu. her sey senin emrinde. sen hakimdin dunyaya. ve yarattiklarina bakiyordun. ama yine sen yanlizdin. bukadar buyuk dunyada sen tekdin. hersey seni ibadet ederken sen yanlizdin! sen baskasini istedin... ve yarattin. ol dedin ve oldu! ... ve ben dunyaya geldim! beni yarattin ve yanliz birakmadin. bana yasamak oyrettin. kalkmak,gitmek,bulmak... ve ben kalktim,gittim...bulmak icin! yarattigin dunyayi gordum. nakadar buyuk sasdim. bulmak benim en buyuk sanatimdi. bana boyle dedin: ajaba bilen ve bilmeyen biri, aynimi?
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Paylaşımın için tşk... Evet... Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? ZÜMER SÛRESİ-9 (Böyle bir kimse mi Allah katında makbuldür,) yoksa gece vakitlerinde, secde halinde ve ayakta, ahiretten korkarak ve Rabbinin rahmetini umarak itaat ve kulluk eden mi? De ki: "Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?" Ancak akıl sahipleri öğüt alırlar.
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bana boyle dedin:sabr et,ALLAHin sozu hakdir ve yakini olmayanlar seni zayif etmesinler! boyle demek istiyurum(aslinda bu HZ.ALI nin sozu): yakinim okadarki,perdeler goturulse bile,yakinime artmiyacak! --------------------------- bercestecim senden tessekur ediyorum.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar kiyamet colunde utanan ben olacam, cunku senin rehmetine layik bir gunah yapmadim!
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl kiyamet colunde utanan ben olacam, cunku senin rehmetine layik bir gunah yapmadim!!! Sevgili Maryam Kardeşim şirkten başka her günah Allahın rahmet sınırları dahilindedir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.