Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sevgili forum yöneticileri forumun geleceğini kurtarmak amacıyla acilen bir chat bölümü oluşturmak kanısı içerisindeyim eğer benim gördüğümü sizde görüyorsanız buna önlem almanız gerekiyor. çünkü gün geçtikçe bir chat sayfası gibi oluyor forum sayfaları..

Gönderi tarihi:

Haklı olabilirsin.Ama turkish media'nın zaten chat bölümü var.Foruma chat odaları kurulabilir aslında ama buna tabiki admin karar verir...

saygılar

Gönderi tarihi:

Haklı olabilirsin.Ama turkish media'nın zaten chat bölümü var.Foruma chat odaları kurulabilir aslında ama buna tabiki admin karar verir...

saygılar

benim gördüğüm forum sayfaları smiley, evet, hayır gibi kelimelerle dolup taşmakta sayfalarca yazı takip etmek zorunda kalıyorsun bu da hıç hoş olmuyor forum acısından. chat odasının da şöyle bir eksisi olabilir oda fikirlerde chat odalarında tartışılırsa o kötü olabilir. okunması gereken bir fikirin chat odasında kaybolması önemli bir kayıp olur.

eğrisiyle doğrusuyla +ve - siyle

kolay gelsin..

Gönderi tarihi:

Selam TheLastofMohicaN,

yazdiklarina gercekten katiliyorum..

ayrica wherthus` un belirtigi gibi turkish-media `nin chat ortami saten var..

burada olusurmu olmusmasmi tabiki bilemem

sayfalar dolusu selam, nasilsin ve sakalarla dolacagina, orada Forum odasi istenildikten sonra

sifreli olusturulabilinir ve bu sifre sadece buradaki üyelerin bildigi bir sifre olur.

özel mej lar ile kendi aralarinda saat belirleseler burada onca sayfa sanirim dolmaz.

ve gercekten paylasilmasini istenilen konular yer alir.

selamlar :clover:

Gönderi tarihi:

Selam TheLastofMohicaN,

yazdiklarina gercekten katiliyorum..

ayrica wherthus` un belirtigi gibi turkish-media `nin chat ortami saten var..

burada olusurmu olmusmasmi tabiki bilemem

sayfalar dolusu selam, nasilsin ve sakalarla dolacagina, orada Forum odasi istenildikten sonra

sifreli olusturulabilinir ve bu sifre sadece buradaki üyelerin bildigi bir sifre olur.

özel mej lar ile kendi aralarinda saat belirleseler burada onca sayfa sanirim dolmaz.

ve gercekten paylasilmasini istenilen konular yer alir.

selamlar :clover:

selam birce

bu forumu google da müzik ararken bulduğum için o sıra sık kullanılanlara direkt ekledim bir daha ki girişleri bugüne kadar ordan yapıyordum. bugün başka bir yerden girince herşeyi gödüm :)

Gönderi tarihi:

gerçekten de güzel bir chat ortamıda biraz geç bağlanıyor forumdan arkadaşlar geldiği zaman daha güzel olacak sanırım şu an oradayım ve selam neredensinden başka bir muabbet yok chatte

Gönderi tarihi:

chat bölümünde bir iki merhaba vede forumdan arkadaşlar varmı dediğim ve başka hiçbir kelime kullanmadığım halde. neden banlanmışsınız giremezsiniz uyarısı alıyorum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.