Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 19 yıl Eşinizi ya da sevgilinizi bir başkasıyla aldatmaktasınız. Farzedin ki tam iş üstündeyken yakalandınız o anda ne yapar ne söylersiniz ?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Evet canım zaten bende onlardan esinlenerek bu topici açtım ama hani kimsede cevap verecek cesaret mi yok ne ?
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl Teşekkür ederim hayatım.. içkime ilaç koymuşlar.. tam tecavüz ediyorduki bana.. gelmenle beni kurtardın..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl Teşekkür ederim hayatım.. içkime ilaç koymuşlar.. tam tecavüz ediyorduki bana.. gelmenle beni kurtardın.. bunu söylerken pozisyon hatası yapmaman lazım ofsayt kuralı gereği yani
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl yaff karıcığım benim hiçbir suçum yok ben masumum....lensimi düşürmüşüm onu arıyoruz bide şey pozisyon hatalarını tartışıyorduk uygulamalı bir biçimde....
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl bunu söylerken pozisyon hatası yapmaman lazım ofsayt kuralı gereği yani bir erkek olarak bir kadının tecavüzüne hiç uğramadın sanırım..tavsiye etmem
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl bir erkek olarak bir kadının tecavüzüne hiç uğramadın sanırım..tavsiye etmem geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl bazı cinsel sorunlarım vardı utandığımdan sana sana söğleyemedim ve senden habersiz bi psikoloğa gittim oda bana bunu tavsiye etti. yoksa istediğimden değil.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl Eşinizi ya da sevgilinizi bir başkasıyla aldatmaktasınız. Farzedin ki tam iş üstündeyken yakalandınız o anda ne yapar ne söylersiniz ? ARMAN BİLMEM YERİN DİBİNE GİRERDİM HERALDE DİP NOT : BÖLE BİR ŞEY YAPMAK İSTİYOSAN NEDEN ÇIKIYON YADA EVLİSİN HALA ANLAMAM................
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl bazı cinsel sorunlarım vardı utandığımdan sana sana söğleyemedim ve senden habersiz bi psikoloğa gittim oda bana bunu tavsiye etti. yoksa istediğimden değil. beğendim..birgün olur ya lazım olursa kullanabilirmiyim.. patenti senin ya ARMAN BİLMEM YERİN DİBİNE GİRERDİM HERALDE DİP NOT : BÖLE BİR ŞEY YAPMAK İSTİYOSAN NEDEN ÇIKIYON YADA EVLİSİN HALA ANLAMAM................ bi gün evli birine aşık olursanız. yada evli olduğunuzda başka birine aşık olursanız.. ama aşk derken sanaldan söz etmiyorum..yürekten aşk.. o zaman anlayabileceksiniz..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl Eşinizi ya da sevgilinizi bir başkasıyla aldatmaktasınız. Farzedin ki tam iş üstündeyken yakalandınız o anda ne yapar ne söylersiniz ? Evli bir adamsın aşık olarak eşini aldatacağına sadec sex yaparak aldatmış olsaydın daha iyiydi be bence sen bir an önce boşan eşinden yazık kadının da emeklerini çalma bari senden hayır gelmez artık çok ilginç bir kişiliğiniz var bana ne akıl vermiştin şimdi iş üstünde yakalanmaktan bahsediyosun ilginçççç sendende hayır gelmez
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 19 yıl CANIM BENİ YANLIŞ ANLAMA BEN SADECE SENİ DENEMEK İSTEMİŞTİM BÖYLE BİR DURUMDA NE YAPARSIN DİYE.ALDATMIYORUM SENİ BU BİR OYUN.....
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 19 yıl Yazar çok ilginç bir kişiliğiniz var bana ne akıl vermiştin şimdi iş üstünde yakalanmaktan bahsediyosun ilginçççç sendende hayır gelmez Üstad sen yenisin o yüzden bu sitemini anlıyorum ama anlamadığın şey bu bir çeşit oyun topici yani uydur uydur söyle ben burda böyle bir topic açtım diye senin karakterinde biri olmam gerkmiyor ayrıca ben evli değilim ama zamanında sevgilimi bir başka kadınla aldatmıştım bunu da bir başka topicte söyledim zaten ama senin ki farklı bir durum her neyse kasmaya gerek yok cevabın varsa esprili bir üslupla yaz yoksa eşini aldatmaya devam et biz seni meşgul etmeyelim...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 19 yıl Bak görüyomusun canim kocacigim,senin icin hic bir masraftan zorluktan kacinmiorum. Kendime bir beden hocasi tuttum ki, seni daha mutlu edebileyim die. Ama bütün bu iskenceleri bos yere cekmisim meger, sayende süpriz namina bisey kalmadi Felsefesine hayran oldugum büyük düsünür Cem Yilmaz´in dedigi gibi eger böyle bi halt yiosan, bayagi bi piskin olacaksin
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 19 yıl Horoza bir gün soruyorlar sayın horoz bey yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan Horozun cevabı ilginç (BEN BASAR GEÇERİM GERİSİNE KARIŞMAM)
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 19 yıl Horoza bir gün soruyorlar sayın horoz bey yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan Horozun cevabı ilginç (BEN BASAR GEÇERİM GERİSİNE KARIŞMAM) her horoz kendi pisliginde öter die bi atasözü vardi galiba di mi? aklima birden bu geldi de..
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 19 yıl her horoz kendi pisliginde öter die bi atasözü vardi galiba di mi? aklima birden bu geldi de.. şey o pislik değil çöplüktü
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 19 yıl şöyle bi geçiyordum ugradım gel otur hoş geldin yaa sen nerelerdesin çotandır görüşemiyoruz anlat bakalım neler yaptın ben yokken?
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 19 yıl Ben olaya felsefik yaklaşırdım Hayatım aslında bunlar gerçekte yok Biz sadece ad veriyoruz bunlara bu bir kısır döngü vs...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.