Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 KİTAP OKUYODUM KİTAPTADA KADIN ERKEK İLİŞKİLERİNDEN BAHSEDİYORDU, ŞİDDETTEN BAHSEDİYORDU...... BİR İNSAN BİR BAYANA NASIL EL KALDIRIR...... SEN OLSAN DAYAK ATARMIYDIN...... BAYANLAR ERKEK ARKADAŞINIZA YADA EŞİNİZE EL KALDIRIR MIYDINIZ................ Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 böyle birşeyi yapan benim babam bile olsa gözümde değeri sıfırdan öteye gidemez Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Kadına şiddet uygulayan erkek zavallıdır. Sanıyorum sevgilimi sadece ve sadece belki beni bir başkasıyla aldatırken yakaladığımda el kaldırabilirim tabi o da sadece bir ihtimal sonuçta hiç başıma gelmediği için nasıl davranırım tam olarak bilemem... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 erkek bayan farketmez hak ile uslanmayanı etmeli tedbir tedbirden almayanın hakkı kötektir....!!!! Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 şiddete aşırı derecede şiddetle karşıyım sen kim oluyon ki bir başkasının canını acıtıyon değil mi ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.