Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl GELDİM...SONUNDA...BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ...BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 19 yıl aaaa aaa kim gelmiş.nassız? hoşgeldin.görücez bakalım havayı nasıl değiştiriyosun.öyle söylemekle olmaz.faaliyet gerek.amaaan hoşgeldin işte
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 19 yıl hoş geldin mevlananın dediği gibi ne olursan ol gel never despise the devil demişin imzanda şeytanla bir bağlantı varmı! avatarda ilginç
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 19 yıl <span style='color:red'>GELDİM...SONUNDA...BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ...BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK... </span> SEBEP?
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl Yazar kimilerine göre uzun kimilerine göre kısa bi ayrılıktan sonra tekrar buradayım...herkese yine ve yeniden selamlar...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl HOŞGELDİN DELİPETRO...BENDE DİYORDUM FORUMDAKİ EKSİKLİK NE ACABA MEĞER SENİN YOKLUĞUNMUŞ....
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl Yazar HOŞGELDİN hoşbulduk adige kardeşim... HOŞGELDİN DELİPETRO...BENDE DİYORDUM FORUMDAKİ EKSİKLİK NE ACABA MEĞER SENİN YOKLUĞUNMUŞ.... hah geldim işte bak eksik de kalmadı.. Hoşgelmişsin sevgiler teşekkürler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.