Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 GELDİM...SONUNDA...BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ...BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK... Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 aaaa aaa kim gelmiş.nassız? hoşgeldin.görücez bakalım havayı nasıl değiştiriyosun.öyle söylemekle olmaz.faaliyet gerek.amaaan hoşgeldin işte Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 hoşgeldin..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 hoş gelmişsin Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 hoş geldin mevlananın dediği gibi ne olursan ol gel never despise the devil demişin imzanda şeytanla bir bağlantı varmı! avatarda ilginç Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 <span style='color:red'>GELDİM...SONUNDA...BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ...BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK... </span> SEBEP? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 sen büyük buluşma görmemişsin Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 kimilerine göre uzun kimilerine göre kısa bi ayrılıktan sonra tekrar buradayım...herkese yine ve yeniden selamlar... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 HOŞGELDİN DELİPETRO...BENDE DİYORDUM FORUMDAKİ EKSİKLİK NE ACABA MEĞER SENİN YOKLUĞUNMUŞ.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Hoşgelmişsin sevgiler Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 HOŞGELDİN hoşbulduk adige kardeşim... HOŞGELDİN DELİPETRO...BENDE DİYORDUM FORUMDAKİ EKSİKLİK NE ACABA MEĞER SENİN YOKLUĞUNMUŞ.... hah geldim işte bak eksik de kalmadı.. Hoşgelmişsin sevgiler teşekkürler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.