Φ masums Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 burda bi göz yanıltma var sanırım,üçgenler hareket ederken boyutta ufak bi değişiklik oluyodur heralde, 1 br2lik bi artış ??? Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 göz yanılması yok çünkü ben aynı şeyi kagıda çizipte denedim we gene aynı sonuç çıkıoo... Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 göz yanılması yok çünkü ben aynı şeyi kagıda çizipte denedim we gene aynı sonuç çıkıoo... aynı şeyi ben de yapcaktım ama üşendim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 eğim aynı değil değişim de bu yüzden 3 e sekizii ikincide tamamlayanı koyduğumuzda bi kare göz yanıltılarak dolduruluyor Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 kesişmeler tam olarak olmuyor olabilir.............bence bir kısım göz yanılması ......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ewet ya çok ilginç... Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 böyle şeyleri nerden bulursunuz çok merak ederim ilginç bir şey Alıntı
Φ zoberade Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ikinci şekilde birinci şekildeki üçgenleri yanyana koyunca doğrusal olmuyo ama doğrusalmış gibi gösteriyo fark buradan kaynaklanıyo Alıntı
Φ gkhn Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 arkadaşlar kırmızı ve yeşil üçgen birbirinin aynısı mavi ve kahverengi şekillerde birbirinin aynısı ama mavinin çapraz olan yüzüyle yeşil üçgenin hipotenüsü birbiriyle tam çakışmaz bundan dolayı 1 br lik artış olmuştur detaylı bilgi almak isteyen varsa şekil üzerinde göstereyim [email protected] Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 bunu ben de çizdim. çizince fark kolaylıkla belli oluyor... kırmızı üçgenle yeşil üçgenin kesiştiği yere bakarsanız yatayda 3 birim... fakat diğer yerler yatayda 5'er birim... normalde bütün yerlerin yatayda 11/5'er birim olması gerekirdi. bu da ortadakiçizginin eğik olduğuna en büyük kanıttır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.