Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... :wub:

Gönderi tarihi:
Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... :wub:

20980[/snapback]

hoşgeldin!

alırız alırız alırız

al sen şu kartvizitimi

yarın ara beni B)

Gönderi tarihi:

20980[/snapback]

aldık bile ayıp ettin.utanma ya bizbizeyiz şurda.hoşgeldin.küçük bi kutlama :sorcerer:

Gönderi tarihi:

20980[/snapback]

aldık bile ayıp ettin.utanma ya bizbizeyiz şurda.hoşgeldin.küçük bi kutlama :sorcerer:

20990[/snapback]

gelene niye geldin gidene nereye denmeyen yerdeyiz bu hafta.......

hoşgeldin......

Gönderi tarihi:

Nasılsa her numarayı yer gözüküyoruz sende yap numaranı bakalım hoşumuza giderse alırız ...

Gönderi tarihi:

20980[/snapback]

Arman Koptum ya ben buna :lol: sen rahat ol arwen ben bile kabul edildim be

Gönderi tarihi:

hoş geldin ...............

utanacak ne var ki yabancımıyız...........

Gönderi tarihi:

20980[/snapback]

ben de bu forumda yeniyim tatlım çekingenliğimizi beraber atmaya ne dersin ha... B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.