Φ arwen Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... 20980[/snapback] hoşgeldin! alırız alırız alırız al sen şu kartvizitimi yarın ara beni Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... 20980[/snapback] aldık bile ayıp ettin.utanma ya bizbizeyiz şurda.hoşgeldin.küçük bi kutlama Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... 20980[/snapback] aldık bile ayıp ettin.utanma ya bizbizeyiz şurda.hoşgeldin.küçük bi kutlama 20990[/snapback] gelene niye geldin gidene nereye denmeyen yerdeyiz bu hafta....... hoşgeldin...... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Nasılsa her numarayı yer gözüküyoruz sende yap numaranı bakalım hoşumuza giderse alırız ... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... 20980[/snapback] Arman Koptum ya ben buna sen rahat ol arwen ben bile kabul edildim be Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 hoş geldin ............... utanacak ne var ki yabancımıyız........... Alıntı
Φ **Tarayıcı** Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Ben bu foruma yeni geldim...şey nasılsınız.Biraz utangacım da aranıza alırsanız sevinirim.... 20980[/snapback] ben de bu forumda yeniyim tatlım çekingenliğimizi beraber atmaya ne dersin ha... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.